“Yvonne is een psychopaat!”

JAN ROOS DOET AANGIFTE TEGEN YVONNE COLDEWEIJER Ruzie Yvonne Coldeweijer en Fawry loopt uit de hand Dit doet pijn, Yvonne Coldeweijer Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis | Roddelpraat

Wel nondeju! Wie zegt dat over mijn Vonneponne? Oh, het is Ruud de Wild maar. Op Radio2 zat ie te schreeuwen over juice channels, maar Yvonne is volgens de overjarige DJ stapelgek. Zou het er misschien mee te maken hebben dat Yv Cold naar buiten bracht dat Olcay nog een ton aan haar schoonmoeder moet terugbetalen? Vast niet.

“Wat maakt mij het nou uit wie het met wie doet? En wie een man cave heeft en wat hij met wie doet. Wat een rare wereld dat we tegenwoordig juice channels hebben. Iemand heeft een vermoeden, dondert dat op een juice channel en vanaf dat moment is het nieuws. Yvonne Coldeweijer roept gewoon dingen.”

“Zo’n Yvonne Coldeweijer, dat is gewoon een psychopaat!”, aldus Ruud. “Ze is gewoon een psychopaat die gewoon dat soort dingen maar roept. Van horen zeggen. ‘Ja van mijn spion!’ Hoe komt die spion eraan, engerd?” Nou Ruudje, doe ff kalm aan. Misschien niet nu opeens gaan gillen als je vrouwtje onder vuur ligt.