Olcay heeft 100k gejat

olcay-gulsen

Je kan ook zeggen dat ze 100k heeft geleend en niet terug heeft betaald, maar dat is ook gewoon jatten. Binnenkort zit ze voor de rechter en haar ex-schoonmoeder ook, want van haar heeft ze die poen geleend. Zij leende haar het geld omdat Olcay kopje onder ging met haar bedrijf ‘Supertrash’. Die tent ging dan ook in 2015 failliet.

Na het faillissement waren er wel meer mensen die naar hun centen konden fluiten. Vooral leveranciers leden een enorme schade. Maar Olcay was na een paar dagen alweer leuk aan het doen op de teevee. Haar slachtoffers moeten nog steeds bloeden. En haar schoonmoeder dus naar de rechtbank om haar supercash terug te krijgen. Chic zijn en chic doen zijn 2 verschillende dingen.

21 reacties op “Olcay heeft 100k gejat

 1. Sonja zegt:

  Na het benodigde bedrag van 27.000 euro middels crowdfunding voor de rechtszaak tegen Fake Louise lieten Roos en Schouten de teller nog flink doorlopen.
  Dat is minimaal schofterig gedrag. Zogenaamd voor de oorlogspot. Het geld zal wel verddeld zijn onder de armen van Roos en Schouten.
  Anderen de maat durven nemen.
  Met je eigen rattengedrag.

  2
  25
 2. Tinus plotseling zegt:

  Deze is zo fout niet te doen ze heeft continu SBS RTL gebeld om maar in de aandacht te komen .ik heb daar over gepost en het was ineens afgelopen .ze lezen me mail wel .masr deze vrouw denkt dat ze slim en sluw is maar het is een rat eerste klas die liever haar neusgaten vult dan ze de mensen hun geld terug geven .nu met die Ruud ook aflopende zaak is ook niet meer leuk .ze zal wel denken Ruud betaald want zelf kan ze niks wel ze schijnt goed te zijn in zuigen hoorde dat van me buurman die zich in de kringen begeeft. Ze heb een air van een wc eend.

  4
  2
 3. Het zure bolle haatvarken Jan Roos zegt:

  Ik zou gaan afvallen en fietsen. Was beloofd.
  Doe ik ook niet.
  Nu een pils 🍺🍺🍺 of twee of drie
  Hik hik burph hik

  0
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.