Yvonne Coldeweijer wil geld verdienen met Borsato filmpje

Och och och och. Yvonne Coldeweijer was blij dat ze de scoop over Borsato-gate niet had gebracht, zei ze. Want het was zo’n gevoelig onderwerp, zei ze. En ze had contact met het slachtoffer, zei ze. Uiteindelijk heeft de mainstream media haar de scoop gegeven, want wij zijn niet leuk. Heeft ze nooit contact met het slachtoffer gehad. En wil ze nu geld verdienen met het onderwerp door een filmpje achter een betaalmuur te zetten. Het is en het blijft gewoon een oplichter.

Hier vraagt ze om poen voor dat filmpje. Nou die geheime Telegram app is niet zo geheim, want ze maakt er de hele dag reclame voor. En het desbetreffende filmpje staat onder aan dit artikel.

En het valt allemaal wel mee, dacht ik zo met die rillingen. Maar goed, ze moet toch ergens geld mee verdienen. De laatste tijd loopt haar AliExpress handel niet zo lekker.

22 reacties op “Yvonne Coldeweijer wil geld verdienen met Borsato filmpje

 1. Kat zegt:

  Eeh of het is mij even ontgaan, maar ik heb niet echt iets gezien waar ik de rillingen van kreeg, gewoon een saai filmpje waar dhr B zich opwerpt als een echte “kindervriend”
  vet irritant vond ik die mokkeltjes die met de hete aardappel en de RRRR uit de strot lullen!
  Ja daar kreeg ik nou de kriebels van!

  33
  2
  • Eddy zegt:

   Guttegut zeg, die Coldeweijer moet gauw op haar bezem gaan zitten, wegvliegen en niet meer terug komen. Als dit nou alles is waar je mee komt, wat een broddelwerk en er dan nog geld voor vragen ook? Bah! Hoop dat Marco haar goed aanpakt en iedereen in de filmpjes een claim indient bij Coldeweijer wegens ongewenst gebruik van ieders portretrecht

   0
   0
 2. PietjePuk zegt:

  Filmpje waarvan mijn maag een beetje ongemakkelijk wordt. Wel erg intiem maar goed. Kwalijker is dat Yvonne een filmpje dat al 6 jaar op YouTube staat achter een betaalmuur knalt onder het mom van ‘juice.

  4
  2
 3. Anka zegt:

  Het woord roddelpraat, gevaarlijk, het vertelt niets goeds. Deze dame heeft geen besef waar zij mee bezig is. Ja, podium krijgen , bekendheid. Een nare karaktertrek om dat op deze manier te doen. Besef wat je doet. Hoe is jouw leven verlopen tot nu toe? Ook last gehad van opdringerige mannen en hoe heb je dat opgelost?

  0
  0
 4. Alles kapot en helemaal zelf gedaan zegt:

  Ik kreeg altijd al de rillingen van Borsato. Helemaal gratis en voor niks. Fijn dat hij nu achter de paywall zit. Heel fijn dat hij nu een toontje lager zingt. Maar hij zal binnenkort vast wel weer ergens een zelfbedachte prijs winnen.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.