Entertainment

Yvonne Coldeweijer verliest geld: ‘Miljoen euro verloren in één jaar’

Vervelend nieuws voor Yvonne Coldeweijer, mevrouw doet altijd maar al te graag alsof haar leven perfect is en dat van de andere bekende Nederlanders miserabel. Maar niets blijkt minder waar, de blondine heeft het niet zo breed als dat ze ons allemaal laat denken.

Yvonne Coldeweijer verliest geld: ‘Miljoen euro verloren in één jaar’

Yvonne Coldeweijer kreeg veel kritiek, omdat ze haar juice achter een betaalmuur heeft gezet. Ze vertelde dat er momenteel gewoon geen juice is, terwijl de andere kanalen juist ontploffen van de hoeveelheid juice. Maar goed, Yvonne bedacht een oplossing en besloot over haar eigen problemen te praten. Iets wat die griet niet graag doet.

In een video op haar kanaal Life of Yvonne, dat eerst haar juice kanaal was, maar inmiddels haar ‘influencer’ kanaal is geworden, vertelt Yvonne dat ze in een jaar tijd een miljoen euro is verloren. “Ik heb natuurlijk een webshop en anderhalf jaar geleden opende ik een fysieke winkel erbij. En in deze tijden waarin juist alles van fysiek naar online gaat, dacht ik: waarom niet?” Dus al snel begon mevrouw een team samen te stellen van personeel.

Yvonne nam in eerste instantie twee werknemers aan, maar toen ze een fysieke winkel in Amsterdam opende kwam er meer personeel bij. “Mensen moesten pakketjes gaan inpakken, we moesten mensen in de winkel hebben staan. Want ja, natuurlijk moet je ook klanten kunnen bedienen. Ik denk dat ik in totaal zeven man in dienst had.”

Op dat moment was Yvonne zwanger. “En ik had nog een andere belangrijke baan zoals je weet, namelijk als Queen of Juice. Dus ik kon daar helemaal niet aanwezig aan.”

Geen extra omzet

Daarnaast waren de werknemers van Yvonne nog steeds voornamelijk bezig met online. “Dus op een gegeven moment waren we ook echt met name een magazijn. Iedereen deed het supergoed, maar om nu te zeggen: hierdoor maak ik extra omzet… Nee”, verteld mevrouw. “Want de content die echt sales opleverde, dat was ík. Mijn posts op mijn Instagram. Al met al superleuk die extra content, maar je hebt mij. Dus het was niet echt nodig.”

Ook had ze doordeweeks eigenlijk geen klanten in de winkel. Alleen op zaterdagen was het druk. “Maar die kosten die ik maakte voor dat pand, haalde ik daar niet uit”, aldus Yvonne. “Als ik 50.000 euro winst heb gemaakt, dan is dat al veel, van die miljoen. It’s gone.”

 

22 reacties

Ton Wonton

En dan die foto erbij van dat lachende kunstgebit.

Ton Wonton

Zal mijn benieuwen hoelang ze dit nog volhoudt.

Ton Wonton

Zal mijn benieuwen hoelang Roddelpraat het nog volhoudt nu de donateurs keihard stoppen met doneren.

Ton Wonton

Je kan je eigen geen J U I C E K A N A A L noemen als je geen J U I C E brengt.
Zo simpel zit het in mekaar

Ton Wonton

En de oude m e u k waar R O D E L P I R A A T elke dag mee gevuld wordt is het noemen niet meer waard….
Blijft over … Een grote leegte

Bart de Graaf

Ton ik zou zeggen laat je sterretje maar lekker oprekken door Mark Baanders die bij borrelpraat aanschuift dat past veel beter bij jou het poot niveau dat jij hanteert.

Sjakie Smeerboel

WontonTon heeft gelijk.
Dat moet gezegd worden.
En ik steek mijn hand in mijn aπus.
Omdat ik het lekker vind.
En ook omdat ik daarna mijn nagels ga schoonmaken.

Bart de Graaf

@Sjakie Smeerboel Hallo Ton hoe smaakte de frikandelbroodjes in de pauze? Hoe was de rit met het busje van het speciaal onderwijs?

Ton Wonton

Hoezo? Ik ben zelf een man van 54 en ik heb een uitkering, doe niks met mijn leven behalve afgeven op een ander. Eigenlijk ben ik best wel zielig en overweeg ik een gele rakker op twee sporen.

Bart de Graaf

@Ton Wonton Dus klopte het wel wat ik al dacht? Je bent gewoon een linkse uitkeringstrekker met nul perspectief. Het zou je vieze vader maar zijn.

Bart de Graaf

@Ton Wonton Weet je wat hard is de waarheid, weet je wat nog harder is? een NS sprinter. Badumtsss!

Klein plassertje

Ze kan bij mij wel 50€ verdienen.

Roddelloog

Ik heb hier op het eiland Phu Quoc welgeteld 1 grassprietje gevonden die wilde luisteren naar dit wereldnieuws.
Hij is aan het einde zo een grasmaaier ingedoken, want hij kon het psychisch niet verwerken.

Floris

de laatste keer dat ik een miljoen ben verloren is toen ik de handstand deed en me portemonnee tussen mijn leuning en goederenontvangst neer had gelegd en daarna even een poppertje snoof net voor de lunch .

George en Mildred

Hoi Jan en Dennis
We hadden met de hele inrichting een bus inc motorbegeleiding gehuurt om naar het EK feest te gaan
Zijn deze gemaakte kosten verhaalbaar bij jullie ?
We voelen ons niet senang zo

Bart de Graaf

Ik kijk je zo in je kruis Bridget.

Kamé Lion

Tegenover 1 miljoentje verlies staan 2 miljoenenpotjes winst voor deze duitendief.

Official Peter G

Begin gewoon een alleen fans pagina of ga weer in de efteling werken als roodkapje dat deed je heel goed

Gabelstaplerfurher Henk

Het kind kan niks, is te lui om te werken, dus alles wat ze verliest of verloren heeft, ze moet maar eens gaan werken voor haar centen, met die volendomse incestkop van der.

Krijn Klein

Geloof het neeit heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy

Roodkapje

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR