Entertainment

Frans Bauer toch te vinden op roddelkanalen: ‘Niet verwacht’

frans bauer

De zoon van Frans Bauer is flink getroffen door de juicekanalen, nu hij wat bekender wordt, komen er steeds meer smerige praktijken naar boven.

Zoons Frans Bauer houden meiden voor de gek

De zonen van Frans Bauer, Frans jr. en Christiaan zijn de laatste tijd veel te zien op de juicekanalen, in tegenstelling tot hun vader, lukt het Frans jr. niet bepaald om loyaal te zijn naar zijn vriendinnetje. Er kwamen meerdere verhalen naar buiten waarin duidelijk werd dat hij meerdere malen vreemd is gegaan en hij zich zelfs als zijn moeder voor deed om van een afspraakje af te komen, onverwachts bezoek van zijn vriendin gekregen?

Christiaan zou zich volgens het juicekanaal flirterig gedragen en heeft naar een meid een opmerkelijk berichtje gestuurd met een foto op bed, spannend hoor. “Hahaha ben wel benieuwd hoe jij de stad onveilig zou maken.”

Maar het ventje trekt zich er niks van aan en is dapper genoeg om met zijn vader aan tafel te schuiven bij Renze Klamer. Frans jr. bleef maar gewoon thuis, beter voor iedereens bestwil.

Frans Bauer toch te vinden op roddelkanalen: ‘Niet verwacht’

Renze Klamer richt zijn pijlen op Christiaan en vraagt naar de ‘juice’ die al een tijd rond gaat. “Christiaan, jij zit natuurlijk ook in die soap nu. We weten allemaal dat Frans er fantastisch mee om kan gaan. Hoe vind jij het om in een keer zo overal herkend te worden? Dat iedereen zo naar je zit te kijken en over je leven praat. Je stond zelfs op een juicechannel had ik nog gezien.”

“Ja, had ik ook niet verwacht, maar ja, blijkbaar hoort dat erbij ofzo”, zegt Christiaan. Ook zegt hij dat hij voornamelijk positieve reacties in de supermarkt krijgt. Het onderwerp roddelkanalen wordt vermeden, ook zijn vader trekt daar de aandacht vanaf.

“Ik moest gisteren ook weer zo lachen. Ik moest optreden in Tilburg, ik stap uit de auto en met wie gaan ze op de foto? Hem! Met de kinderen, ja. Hahaha”, zegt Frans.

Wilfred Genee vraagt zich af of Christiaan het leuk vindt om bekend te worden. Christiaan zegt dat het niet zijn doel is, maar hij misschien wel wat wil gaan uitbrengen.

9 reacties

Eugène van de Streep

Roddelen daar moet je altijd boven staan. (Dat zeg ik niet vanwege mijn geaardheid.)

Bokkenbende Vaartbroek

Wij roddelen nooit, wij butsen iedereen gelijk tegen zijn hersens aan.

Tony met de Grote Ballen

Er waren voornamelijk positieve reacties in de supermarkt, in tegenstelling tot het zoontje van Glenda, die daarmee ook meteen een bekende Nono is geworden waar de honden geen brood van lusten.

Barend Vergeer

Haha.
Nepo-baby nummert zoveel.
“” Ik denk wel dat ik wat ga uitbrengen “”
Ik denk dat nepo-babies denken dat de wereld op ze zit te wachten en dat talent een aangeboren eigenschap is.
En net als de meeste asielzoekers denken dat ze hier recht hebben op een huis en een uitkering denken de meeste nepo-babies dat ze recht hebben op zendtijd en aandacht van de media.
Maar ze weigeren ervoor te werken.
En dan krijg je brandhout

het Ooievaarsnest

Wij roddelen de hele dag door, zonder roddelen zou ons leven geen zin hebben.

Media Courant

Het originele artikel waarvan dit is gejat, is te vinden op Media Courant.

Pjotr

Mijn zegen heb je.

Krijn Klein

geloof het neeeeeeeeeeeeeeeeit heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeee

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy