Entertainment

Beelden: dit is Boer Harm zonder masker

boer harm zonder masker

Na lange tijd is nu eindelijk bekend wie de man achter Boer Harm is. Het zou je nog verbazen wie de man achter het masker is.

Wie is Boer Harm?

Er gaan al sinds begin dit jaar speculaties rond wie boer Harm nu mogelijk kan zijn. Hij heeft een nummer uitgebracht die het verrassend goed doet. Het nummer is al ruim 11 miljoen keer gestreamd op Spotify en wordt ook op TikTok veel gedeeld. Wie er achter het masker zit is tot nu toe een groot mysterie, maar dat mysterie lijkt inmiddels ontrafeld.

Er gingen veel geruchten rond, velen dachten dat het mogelijk David Alfred Bouman is, die met dat masker op staat te dansen. Er werd zelfs gedacht dat onze eigen Dennis Schouten eventueel Boer Harm zou kunnen zijn. Maar ook andere mensen worden genoemd, zo zou Boer Harm heel veel weg hebben van Bram, het gezicht van de mannen van GladJakkers, een Nederlandse groep die sketches maakt.

Beelden: dit is Boer Harm zonder masker

Maar inmiddels gaat er een filmpje rond waarop Boer Harm backstage gefilmd werd, zonder masker op en hij is druk met het kussen in zijn pak aan het proppen, voor het effect van een dikke bierbuik. Dat hij wordt gefilmd lijkt hem niet te storen, hij praat zelfs tegen de persoon die filmt. Maar wie is de man achter het masker nu dan eigenlijk? Het schijnt helemaal geen bekende te zijn, gewoon een doodnormale vent, die eventueel nog een echte boer zou kunnen zijn ook.

“Nu weet ik wie het is, nu weet ik wie het is, de man achter het masker, heel Nederland weet het nu”, werd er naar de boer geroepen. Boer Harm lijkt zich er weinig van aan te trekken en moet er zelfs om lachen. Het boertje zal inmiddels ook wel klaar zijn met het moeten verbergen van zijn identiteit.

 

View post on TikTok

 

16 reacties

Natje

Dacht dat er een πeger in zat

Choco Prince

Daar sta ik dus echt van te kijken. Ik was er behoorlijk van overtuigd dat het Winston Bogarde was in dat pak.

Bianca

Jezus nee man, dit is een Ali Express Harm, kijk naar die stelten deze is zeker 1m20 langer als je iets brengt…

Dannyboy weet het nu ook

Stomme snot for brains
Waar heb je dit nou weer gekopieerd?
Jordi Warners zit in het pak van Boer Harm
Dat weet iedereen al een tijdje.
Wanneer loopt je contract af?

Boer darm

Ik woon graag de endeldarm uit !

Theo de Grote (28cm)

Lekker man, vrouwen aπaal vol blaffen net zolang tot dan hun ontlasting er uit ziet als meeuwen stroπt

Saloondeur Punani

Ik vind de gemaskerde versie net iets meer sexy.

Kul de behanger

Nondju , mijn rollen behang zijn drie meter en men muur is maar twee meter.

Wontonton

Ik ben vannacht zo hard in mn ster geramd dat ik er nu gal via mijn neus naar buiten komt lekken. Gelukkig heb ik een viervoeter die het oplikt.

Floris wijers

Is de maker van die tiktok niet de ene muziekgozer die toen als vervanging van onze madoc kwam??

Pjotr

Slim toch. Honderd maskers en honderd optredens. Paar centjes om er iemand in the zetten en lekker thuis de overige centjes tellen. Of dacht je dat iemand zelf rondgaat overal clownen in een zweetmasker? Zijn we zo achterlijk? Ik zeg bom erop. Beste Poetin, buiten de Randstad gaat er met de rest ook weinig verloren.

Krijn Klein

geloof het neit heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy ik , ben beschermheilige zelf van de boeren heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Mr Nightlife

Iedereen wist het.

Natnek

Sneu om dit te filmen. Laat hem lekker joh!

Dropje

Dit is Wytse Tjepkema tijdens het dorpsfeest van Blija

Ikke

Betrapt!