Entertainment

Yvonne Coldeweijer komt met bewijs: Sander Schimmelpenninck gaat al jaren vreemd

Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck gaat al jaren vreemd, weet Yvonne Coldeweijer. Het verbaast ons natuurlijk niets, maar de juicekoningin komt nu met bewijs via haar Story op Instagram.

Yvonne Coldeweijer komt met bewijs: Sander Schimmelpenninck gaat al jaren vreemd

‘Voor wie nog niet genoeg had aan de juice over Kaboutertje Schimmelpenninck; je kan je hart ophalen’, schrijft Yvonne Coldeweijer. ‘Sander Schimmelpenninck is al jaren druk op DM, WhatsApp, maar ook op Telegram om jonge meiden te regelen (en met succes!) en dat laat natuurlijk op een gegeven moment sporen achter.’

Wat zijn de trucs van Sander Schimmelpenninck? ‘Hij doet net alsof hij een open relatie heeft. Sander is al zo’n 8 jaar samen met de Zweedse oestervisser Lotta, maar zij weet natuurlijk van niks. Zij zit veilig op afstand in Zweden, terwijl Sander hier zijn gangetje kan gaan. Na ik dit vorige week heb gebracht, leek het me leuk om dit nog even te bevestigen aan de hand van een aantal screenshots.’ Leeeeeeuk!

In één van de screenshots lezen we dat Sander een dame ‘een leuk meisje noemt’, die vervolgens reageert: ‘Het is dat je een vriendin hebt, anders gingen we wat drinken’. Sander stuurt daarna: ‘Ja, dat hadden we gedaan. Al ben je misschien ook wel een beetje jong? Geloof jij in open relaties? Want mijn vriendin is Zweeds en woont in Zweden. Dus dat is een beetje de deal’. De vrouw vraagt zich af of Lotta er ook zo in staat. ‘Zweden he, die zijn liberaal’, aldus Kabouter Schimmelpenninck. ‘Maar jij gelooft er dus niet in, dus daar gaat onze laatste kans!’

P*rno

Volgens Yvonne Coldeweijer huurt Sander Schimmelpenninck in de tijd dat hij berichten naar vrouwen stuurde landhuizen af in het oosten van het land, om daar feestjes te geven met vrienden en meiden uit te nodigen ‘om mee te wippen’. ‘Vooraf werd ook gevraagd of je je favoriete  p*rno door te sturen. Arme Lotta.’

In één van de berichten die Yv met ons deelt, lezen we dat Sander met een andere dame heeft afgesproken. ‘Na twee jaar suffe seks was je een goede rebound’, schrijft de dame. Sander antwoordt: ‘Haha, ja we hadden er zin in.’ Verder gaat het gesprek over een p*rnoster (Rocco Siffredi), die de ‘inspiratiebron’ van Sander Schimmelpenninck zou zijn. ‘Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting’, sluit de viespeuk het gesprek af.

24 reacties

Emma Wortelboer

Wat zijn jullie toch deugneuzen. Door mensen zoals jullie blijft vreemdgaan een taboe, dat moet doorbroken worden!

Sjerrie

Zijn duif zit aan de andere kant van Europa. Die kan doen wat hij wil. Waarschijnlijk ook de reden dat hij bewust voor een lange afstand relatie kiest.

Floris Wyers

De spuitfilmpjes zijn legendarisch!

Kees Momma is een baas

Als kabouter Schimmelpenninck in verhouding is dan is Lotta nog zo goed als nieuw van onder (misschien dat de eerste 4 centimeter wat wijder zijn)

Sander schimmelpiq

Ik laat mij eigen alleen in mien ster nemen door een bonkige leernicht !

Tim den Besten

loopt nie goed af

Sander

Sorry Yv ik hoor je niet de verbinding valt steeds weg ? Wat ? Sorry ik kan je nog steeds niet horen.. ik moet nu ophangen ik moet de kleine verschonen .

In afwachting van Goedkeuring

Waarom schrijven jullie P*rno? Omdat het artikel anders niet geplaatst wordt, en er dus in afwachting van goedkeuring boven komt te staan? Die vervolgens helemaal nooit wordt gekeurd?

In afwachting van Goedkeuring

Porno

Dennis Schouten

Vertrouwen is Zilver. Discretie is Goud.

Femke Halsema

Sander, dit zaakje stinkt als een bus vol Turken!

Harry Nak

Wat is “vreemd gaan” in het Zweeds?

Floris Wyers

als het maar niet bekend wordt wat er tussen ons is voorgevallen

Piet

Vraagje aan onze teek, Sandertje. Schijten de Zweedse vrouwen ook altijd zo goor? Of doen die juist helemaal geen grote boodschap?

Herr Von Fennestein

Vrouw Von Fennestein heeft nu een vaginale schimmeninfectie opgelopen door Sander Schimmelpicklick.
Sander bedankt!

Ron Jeremy

Sander, toen ik in je open artiesteningang keek noemde je mij nog jouw inspiratiebron. En nu is het Rocco?

Natasja Dragic

Sander heeft vorig jaar met mij een relatie gehad. Ik was toen pas 16!

Harry Mens

Bedankt zover…

Spekpeter

Dus resumerend fantaseert Schimmelpinkeltje over Rocco die hem uitwoont terwijl hij wordt uitgewoond door ‘n studente met ‘n voorbinddildo … what a guy!

enzo

klijne menzen heben vaak grotene piemel zij mijn leeraar op het speciaale onderweis ooid

Flierefluiter

Wat Yvonne kan….kan RP niet??

RAAR!!!!

Natnek

Een typische linscke degeneraat

Lotta Tepelklem

Of je nou een kopje koffie drinkt met elkaar of een potje n##kt, who gives a f#ck?

Lichte zeden dame van de week

BN’ers die alles plat njeuken, ik denk niet dat die Zweedse vriendin op 1500km afstand zich daar illusies over maakt. Anders houdt zij zichzelf voor gek of is ze gek natuurlijk.