Instagram

Yvonne Coldeweijer: ‘Ik ga RoddelPraat overnemen’

Yvonne Coldeweijer: ‘Ik ga RoddelPraat overnemen’

Yvonne Coldeweijer verkondigt op Instagram: ‘ik ga RoddelPraat overnemen’. Omdat Dennis Schouten er tussenuit is, neemt ze het eenmalig over. Dat lieten we eerder al weten in de laatste uitzending op YouTube.

Ernstige situatie van Dennis Schouten

Tijdens de laatste aflevering van RoddelPraat gaf Dennis Schouten huilend aan hoe ernstig zijn situatie momenteel is. Omdat hij het allemaal even niet meer aankan, heeft hij besloten om naar het buitenland te vertrekken. Iemand anders zal daarom zijn plek moeten innemen bij de uitzending van volgende week.

Yvonne Coldeweijer neemt Dennis over

We gaven al aan dat Yvonne Coldeweijer de plek zou overnemen en dat laat ze nu zelf ook op Instagram weten. Ze schrijft: “Volgende week zal ik inderdaad eenmalig de plek van Dennis overnemen bij RoddelPraat, zodat hij even op adem kan komen”. Ze zeggen wel eens ‘een goede buur is beter dan een verre vriend’, maar we hebben toch wel een heel bijzondere verre vriend aan onze zijde.

Tot woensdag!

Al twee keer eerder kwam Yvonne te gast in ons programma en wat hebben we van haar genoten. We zijn daarom ook heel erg blij dat ze nu te hulp kwam schieten en Dennis zijn plek over komt nemen. Dit wordt genieten aanstaande woensdag!

Watch on YouTube

Nog geen reacties