Sylvana IJsselmuiden boos op Dennis Schouten: ‘Ik ben het slachtoffer’

Sylvana IJsselmuiden boos op Dennis Schouten: ‘Ik ben het slachtoffer’

Sylvana IJsselmuiden boos op Dennis Schouten. Op de foto lijken de twee elkaar nog aardig te vinden, maar dat was voor het laatst een hele tijd geleden in van der Valk. Nu vindt ze vooral dat ze zelf het slachtoffer is, omdat het Mars-verhaal net zo erg was als dit. Weten we dat nog? Het verhaal van Sylvana die zoveel honger had bij Expeditie Robinson dat ze besloot iemand met de mond te verwennen? We komen er nog eens op terug.

Het Mars-verhaal

Aangezien Sylvana kennelijk zelf graag wil dat we het verhaal nog eens aanhalen, doen we dat natuurlijk met alle liefde. Ons lieftallige paardenmeisje Britt Dekker heeft ooit te kennen gegeven dat een voormalig deelneemster van Expeditie Robinson iemand met de mond had bevredigd in ruil voor een Mars. In een oude aflevering van RoddelPraat lieten wij weten dat dit hoogstwaarschijnlijk Sylvana IJsselmuiden moest zijn geweest. Althans… Dat liet een mededeelnemer aan Dennis Schouten weten.

Zeer ernstige zaken

Zoals we allemaal weten, wordt Dennis de laatste week van allerlei zeer ernstige zaken beticht. Zijn naam wordt daar (nog verder) door aangetast. Zo zou hij een pedofiel zijn die minderjarigen misbruikt en zelfs ongewenst kinderen bij heeft verwekt. Dat is bijna net zo erg als ‘beschuldigd’ worden van een klein oraal feestje in ruil voor een stuk chocolade, maar dat ter zijde.

Sylvana IJsselmuiden boos op Dennis Schouten

Nu weet Multipla Sylvana IJsselmuiden het in haar bolle kop te krijgen om het Mars-verhaal te vergelijken met de laster waar onze Dennis nu mee kampt. Ze schrijft op Instagram: “Over smaad en laster gesproken. Rectificeer jij dan meteen even het Mars-verhaal, wat je zo leuk vond om over mij te verzinnen. Kusje, je Multipla.”

Totaal ongepaste vergelijking

Het is niet alleen een totaal ongepaste vergelijking, het is ook nog eens onwijs hypocriet. Sylvana is zelf namelijk werkzaam voor dat vreselijke bedrijf Dumpert. En waar werd de video van hét telefoongesprek tussen Dennis en een zogenaamd minderjarig meisje gedeeld? Juist. Bij Dumpert.

Aanstellerig wijf

Namens Dennis: ‘bedankt voor het avontuurtje bij van der Valk Zwolle, maar verder is het vooral een aanstellerig wijf die geen Mars heeft verdiend’.

Sylvana IJsselmuiden boos op Dennis Schouten: ‘Ik ben het slachtoffer’
Sylvana IJsselmuiden boos op Dennis Schouten: ‘Ik ben het slachtoffer’ 3