Yvonne Coldeweijer gaat aangifte doen tegen Roddelpraat

Alberta Verlinde boos op deugende mensen

Van smaad, laster en vervalsing. Hahahahahahahaha! Wat een enorme domme doos. Zelf aan de lopende band nieuwtjes verzinnen, jatten en verdraaien. Bronnen voor de bus flikkeren. Mensen oplichten met AliExpress meuk. Liegen en bedriegen. En dan nu ons voor de rechter willen trekken. Nou, zoals altijd: See you in court, bitch.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Iemand van een roddelkanaal die een ander roddelkanaal juridisch wil aanpakken wegens roddels. Knettertjegek ben je dan. Yv is een beetje teveel in zichzelf gaan geloven en wil het nu tegen ons opnemen. Maar het zal een bloedbad worden in de rechtszaal. Want we hebben nu al iedereen bereid gevonden om tegen haar te getuigen.

Oh ja. Vervalsing heeft ze het over, die omhooggevallen kassajuffrouw. Met cirkeltjes toont ze het “bewijs dat eraan gesleuteld is”. Totaal onzin, zoals wel meer wat uit haar mond komt. Hieronder zie je hoe die icoontjes daar komen. Het zijn twee afbeeldingen van DM’s naast elkaar. En daar gaat ze dan aangifte van doen wegens vervalsing. Hahahahaha. Wat een stumperd. Het fabriceren van gebeurtenissen gaat haar te ver. Hahahaha.

WhatsApp Image 2022 02 10 at 10.51.16 PM
Yvonne Coldeweijer gaat aangifte doen tegen Roddelpraat 4
Schermafbeelding 2022 02 10 om 23.43.46
Yvonne Coldeweijer gaat aangifte doen tegen Roddelpraat 5