Instagram

Yvonne Coldeweijer boos op Ruud de Wild: ‘ik vind het zo stuitend’

Yvonne Coldeweijer boos op Ruud de Wild: 'ik vind het zo stuitend'

Yvonne Coldeweijer boos op Ruud de Wild. Ze vindt het stuitend dat hij het slachtoffer van Marco Borsato ‘verward’ noemt en zet hem op zijn plek via haar verhaal op Instagram. En dat terwijl ‘zijn vriendin Olcay zich altijd zo hard inzet voor de rechten van vrouwen’.

Gelogen of in de war?

Vanochtend bracht Mediacourant een artikel uit met de titel: “Ruud de Wild: ‘slachtoffer Marco Borsato mogelijk boos of verward'”. Yvonne Coldeweijer vindt het onbegrijpelijk hoe Ruud uitspraken kan doen als: “Het zou kunnen dat ze gelogen heeft of gewoon even in de war was.” Zéker aangezien zijn vriendin Olcay iemand is die al tijden strijdt voor de rechten van vrouwen. Oeps…

Yvonne Coldeweijer boos op Ruud de Wild

Natuurlijk worden er wel eens valse aangiftes gedaan. Yvonne denkt vooral dat Ruud er nu zo op reageert omdat hij bang is dat hij dit in de toekomst ook nog eens op zijn dak gaat krijgen. Onze grote vriendin begrijpt wel waar die angst vandaan komt, maar vindt het niet terecht. Yv legt graag uit wat de situatie is: “Dit meisje was toen 15 en Marco bijna 50. Hij kwam daar vaak over de vloer en stelde zich op als vaderfiguur, omdat haar eigen vader is overleden. Van deze vertrouwensband heeft hij misbruik gemaakt.”

‘Kun je het je voorstellen, Ruud?’

En natuurlijk is dit pas het verhaal, maar er schijnt ook genoeg bewijs te zijn waar zelfs de overspelige misdaadverslaggever John van den Heuvel van schrok. Yv Cold besluit Ruud de Wild een spiegel voor te houden: “Natuurlijk is het aan de rechter om uiteindelijk te oordelen. Maar kun je je ook voorstellen dat dit verhaal wél waar is, Ruud? Er is een dagboek, er zijn de-auditu getuigen en geluidstapes. Je hebt zelf twee knappe dochters. Kun je het je voorstellen?”

Nog geen reacties