Yv Cold weet waarom Dreetje zo dun is

Onze vriendin Yvonne Coldeweijer is altijd uitstekend op de hoogte. Ok, er waren tijden dat we minder lief voor elkaar waren. Maar dat ligt achter ons. Wat zeg ik, Jan en Yv onderhouden intiem contact tegenwoordig (allemaal in het nette hè). Nu weet Yvonne te melden waarom Dreetje Hazes eruit ziet als een crackjunk.

Het komt niet door zijn cokeverslaving, aldus Coldeweijer. “Hier is hij het meest verslaafd in zijn hele leven van wat wij ooit hebben gezien, dus het is niet altijd zo dat de reden enkel en alleen drugs is, snap je?”

Het probleem is dat ie gestopt zou zijn met het gebruik van anabolen. “André is heel veel afgevallen en dat komt omdat hij bijna zijn hele leven heeft getraind in combinatie met anabolen, maar vergis je niet: hij heeft dit echt een jaar of acht ofzo zo gedaan. Dus dit is nu de versie van André die niet sport en dus ook niet anabolen gebruikt. Hij is gewoon een skinny bitch.”

19 reacties op “Yv Cold weet waarom Dreetje zo dun is

 1. Adrianus Bleeker zegt:

  Ook met drugsgebruik kan je best redelijk oud worden. Sterker nog, sommige drugs conserveren juist goed. Het is meestal de lifestyle eromheen van zware gebruikers, slecht eten, slaapgebrek etc, wat ervoor zorgt dat sommige verslaafden er slecht uitzien. Rijke junks zien er dan ook vaak prima uit.

  19
  4
  • Copy kip zegt:

   Yvonne jat nog steeds gewoon elke info van Roddelpraat.
   Zelfs info uit de comments.

   De vorige post over Dunnne Dreetje had een bodybuilder die waarschijnlijk ook gebruikt.
   Eens in detail beschreven hoe dit in zijn werk gaat met sportdoping.
   En warempel exact deze info zat die Yvonne op te dreunen in haar showtje op de socials.

   2
   1
 2. Handige Lobbyisten Lobby zegt:

  Waarom inene wél aandacht voor Dreetje Hazes’ zijn anabolen steroïden gebruik, dat gaat maar over één persoon? Terwijl heel Europa in een handelsakkoord is gerommeld waar per jaar 80.000 Ton (!) varkensvlees en rundvlees wordt geïmporteerd uit de VS en Canada waar dat vlees is opgefokt met het bij de wet verboden Ractopamine.

  Ractopamine heeft een anabole werking die de spiermassa doet toenemen en het vetgehalte doet afnemen. Aan Dreetje Hazes kun je dus een beetje zien wat een scharminkeltjes van koeien en varkentjes er worden opgefokt tot indrukwekkende dikke beesten met die hormoonpreparaten om zwaarder bij de slacht te komen.

  Dat dit spul nog niet helemaal is uitgewerkt zie je nu al aan de Amerikanen die totaal uit hun jasje scheuren, iedereen die vlees van goedkope kiloknallers eet heeft daar serieuze gewichtsproblemen van..

  Het is een kwestie van tijd voordat we hier ook Amerikaanse obesitas problemen krijgen. Dus doe niet zo schijnheilig over Dreeetje z’n anabolen en kijk verder aub.

  22
  13
  • Henkie zegt:

   Laf om anoniem iemand zijn dochter te beledigen. Jammer dat Jan niet even jou ip adres openbaar gooit. Beetje hele dag op roddelpraat domme reacties zetten. Stumpert

   6
   0
 3. Professór zegt:

  Dan heeft hij in t verleden belabberd slechte resultaten geboekt met zn anabolen.

  Hij had gewoon een fysiek als iemand die in zn bulk zit

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.