Dunne Dreetje gewoon weer bij Monique

Terwijl kleine Dreetje zit te Lego’en en moeders daar een foto van neemt is het werkelijke verhaal achterin het plaatje te zien. Want wie ligt er daar op de bank? Juist: Dunne Dreetje. Dan kan je nog wel zeggen dat de vader van het kind even op bezoek was. Dat zou kunnen. Maar lig je dan languit op de bank waarschijnlijk teevee te kijken met een fles fris en een zak chips? Nee, dat doe je alleen als je thuis bent.

Dus we kunnen stellen dat André Hazes Junior voor de tweede of derde keer, ik weet het ook niet meer, huiswaarts is getrokken. En nu maar hopen dat er niet weer een of ander grietje voorbij komt, want dan is ie weer pleite.

22 reacties op “Dunne Dreetje gewoon weer bij Monique

  • Petty zegt:

   Alles voor het geld. Oma Monique die Dunne-Dreetje weer in haar hart sluit.
   Terwijl hij alle wijven heeft geneukt naar believen en de hele Colombiaanse voorraad heeft opgesnoven. Zelfs waar Patty, Patty, Patty jaloers op is.

   6
   0
 1. Trudy zegt:

  Dunne Janus anus het haatvarken, dat gebeurt pas als de haatbig het leven laat (graag snel). Komt hij uiteindelijk terug op zijn geboortegewicht / een smerige zak botten

  1
  18
  • Trollhunter 2.0 zegt:

   Enige haatvarkens zijn jullie zelf! Iedereen ziet dat toch? Wat een miserabel leventje als je steeds hier komt om haat berichten te posten

   3
   0
  • Timmy zegt:

   Dan nog rijdt hij in je dromen rondjes om je heen op zijn racefiets al zijn standards herhalend afgrwisseld met zijn lachjes. Komt Gordon nog even langskakken “zei iemand rectumfixatieblokjes?” Zwaar leven voor jou. Hier een knuffel van me. Een Jan Roos met varkensneusje. Slaap lekker lieverd.

   1
   1
 2. Pascallie zegt:

  Sorry even een serieuze reactie: Wat ik écht niet begrijp is dat sommigen telkens reageren om haat te verspreiden en vervolgens Jan en Dennis verwijten haatvolle nietsnutten te zijn??? Kweenie hoor, je verspilt je tijd zoals alleen een echte doorgewinterde nietsnut dat doet want jullie haat word zelfs gehaat. Hoe lelijker je bericht hoe meer dislikes en dus haat je afroept op jezelf omdat je zelf haat bent. Schiet mij maar lek.

  P.S.: Monique doet dit uiteraard om de aandacht en expres alsof het lijkt alsof het per ongeluk is. Vrouwen en hun mannen doen echter nooit iets per ongeluk. Dit is tactiek. Slechte tactiek. Ze begint namelijk steeds meer grip te verliezen op haar imago die aan het schuren is vanwege het feit dat klaarblijkelijk zelfs Rachel Hazes een punt heeft en ze helemaal niet zo sterk en zuiver is als ze doet overkomen. Al herkent Rachel misschien gewoon zichzelf in haar en eist ze haar troon op als opper-golddiger.

  6
  0
 3. Clubber Lang zegt:

  Dunne dre?
  Dit is gewoon het frame van dre zonder een gezonde dosis test in zijn rechterbil.
  Ga er vanuit dat hij van alcoholverslaving naar sportverslaving naar coke verslaving is gerend, en nu éindelijk rust heeft gevonden.
  Althans, dat hoop ik voor hem.

  1
  0
 4. Scarfase zegt:

  Die villa is nog steeds ZIJN eigendom.
  Dus mag de beste man niet eens IN ZIJN EIGEN HUIS op de bank liggen??
  Monique is nu eenmaal zijn veilige thuishaven. Ook al zijn ze uit elkaar. Hij heeft meer gezinsleven in die 6-7 jaar tijd bij Monique gehad dan in zijn hele leven bij die aandachtsgeile moeder van hem.
  Volgens haar ‘kersverse stiefdochter’ is haar papseflapsie pas hooguit een week weg bij zijn ex.
  Hij zoekt gewoon onderdak en zij heeft weer een reden gevonden om alle (negatieve) aandacht van zonemans naar haar te trekken.

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.