Yo! Rapper Sjors heeft een chick

En binnenkort laat deze wandelende sociale werkplaats weten wie het is. Hij vraagt of wij benieuwd zijn. Het antwoord daarop is nee. Want wat kan ons het schelen waar die patiënt mee rondloopt. Ok, eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd.

Schiet op, Sjors. We kunnen niet wachten.

23 reacties op “Yo! Rapper Sjors heeft een chick

 1. Radovan zegt:

  Hij heeft een gezichtje op zijn linkerhand getekend? Of is het hem eindelijk gelukt om het dopje van het ventiel af te krijgen en haar op te blazen?

  3
  0
 2. Plakletters met slagroom punaises zegt:

  Nee niet benieuwd. Interesseert mij geen reet. Iemand heeft net op de grond gespuugd in Geleen en iemand heeft geroken aan zijn poepvinger in Heerlen. Niemand interesseert het iets.

  3
  0
 3. TiTaToverkuffar zegt:

  Rosaliebeautyx for the win. Of misschien toch dat Kardashian snuifkonijn? We weten het vast snel, maar ga me er verder niet om bekommeren

  2
  0
 4. Koekwous zegt:

  Uit betrouwe bron heb ik vernomen dat het Rosaliebeautyx kusje kusje is. Vandaar ook dat ze aan het rappen was. Ze schijnen al een rap battle opgenomen te hebben, die komt binnenkort uit gesponsord door Snickers.

  3
  0
 5. Claude zegt:

  Eerlijk is eerlijk… deze “sociale” werkplaats heeft wel een instaaagreeem post geschreven zonder spelfouten. Veel “bekende Nederlanders” zouden willen dat ze taalkundig zo goed aangelegd waren. Bravo Sjors! Go Parkstad!

  4
  0
 6. AT5 voorlees Merel zegt:

  Sjors is marginaal, maar wat ook marginaal is zijn de mannetjes van VIVandaag. Altijd maar dubieuze gasten, en veel gestumper om het nieuws te kunnen verhappen. Bah..drie keer niks.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.