“WTF? Is dat Lil’ Kleine?”

lil-kleine-lift

Nou, daar kan ik heel kort over zijn. Dat is hem niet. Tenminste volgens mij. Ik ben bang dat men weer een BNR’tje probeert te doen. Juice channels testen of ze alles plaatsen. Ten eerste mag de dwergrapper niet in de buurt komen van het huis waar hij Jaimie haar hoofd wilde breken tussen een autodeur. Ten tweede is deze knul een beetje te lang voor iemand die zich Lil’ Kleine noemt. Ten derde, waarom zou dat nare stuk vreten met een bos bloemen voor de deur staan als ie niet eens alimentatie voor zijn kind wil betalen?

Dus ik stink hier niet in.

22 reacties op ““WTF? Is dat Lil’ Kleine?”

  • PietjePuk zegt:

   Weer clickbait. Jullie lijken zo langzamerhand de Story wel. Veel suggereren maar niks brengen.

   0
   1
 1. Pattypatty zegt:

  Lil kleine is 20xm gegroeid en stekend blind. En loopt nooit zonder beveiliging rond.

  5
  0
 2. DruipStuiver zegt:

  Ja dit is hem dus niet, hij is te lang. Kijk naar de auto’s die langs rijden en dan op andere video’s waar hij naast een auto staat dan zie je duidelijk een lengte verschil.

  2
  0
 3. HalfwayHans zegt:

  Roddelpraat roddel over halverwegenlijkenfeiten dus als er niet klopt mag dat ook! Dus laat ze maar rare acties doen! Zeg meer over hun dan ons🤟

  2
  0
 4. Rotterdam hahahaha zegt:

  Dat enge kleine mannetje? Veel succes meid, botox niet nodig want dat doet hij met ze kindervuistjes(je weet wel “FIST”) hahahaha….. en ze carrière is voorbij hoor dus de knaken worden een heeeeeeel stuk minder, en lekker voor de vrouwenmepper kijk als ik ooit voor je staat wat er gebeurt (KARMA) krijg je van me laaggevallen stumper

  0
  4
  • Schrijf normaal zegt:

   Hallo Rotterdam. Wat een enorm lange zin vol met spelfouten. Hierdoor snap ik geen ruk van hetgeen je probeert te vertellen.

   0
   0
 5. Lelijk Koetleef Kind zegt:

  Die stem klinkt als Tom van Rundfunk, en die “lil kleine” heeft het postuur van Yannick. Zal me niets verbazen als deze twee erachter zitten.

  0
  0
 6. Glasbak te Bergen zegt:

  Sinds enige dagen krijg ik nu dagelijks bezoek van een megadik figuur. Draagt de capuchon van zijn hoodie over het hoofd.
  Ik zou zeggen doe die maar gewoon weer af en zeker met het warme weer.

  Want
  Iedereen weet toch dat jij het bent Janus Roos, ongekende bolle alcoholbig🐷

  2
  1

Reacties zijn gesloten.