Entertainment

Wraak ex Erica Meiland: ‘Ingehuurd voor onderzoek’

Volgens geruchten heeft de man die door Maxime beschuldigd is van verkrachting, de ex van Erica ingeschakeld...

Privédetective

In Chateau Meiland VIPS ziet het leven er geweldig uit voor de familie Meiland, maar niets blijkt minder waar. De familie is ontzettend druk met de rechtszaak rond Maxime Meiland.

Dit komt dan ook als een verrassing voor de familie Meiland. Volgens geruchten heeft de man die door Maxime beschuldigd is van verkrachting, een privédetective ingehuurd om eens goed in het verleden van Maxime te graven. En die detective zou niemand minder zijn dan Sander van Betten, de ex van Erica… Weekblad Privé schrijft dat het om Sander van Betten zou gaan, de ex van Erica Meiland. En volgens Jan Dijkgraaf, die de biografie van Maxime heeft geschreven, is dat geen toeval.

Beste Sander, En ja, hoor. Daar was-ie weer! Advocaat Peter Schouten, gespecialiseerd in het voor de bus gooien van zijn cliënten, zou volgens roddelblad Story een privé-detective hebben ingehuurd om eens goed te graven in het verleden van Maxime Meiland En wie had er weer last van een aanval van interessantitis? Sander van Betten.” Zo begint Jan Dijkgraaf zijn “briefje aan” op zijn website.

Wraak

“Enfin, Erica maakte op dag twee een eind aan jullie ‘relatie’ voor het een relatie werd en afgesproken werd dat jij gezellig zou blijven. Het had vervolgens allemaal netjes kunnen aflopen, als Erica niet in haar biografie had ‘onthuld’ dat jullie samen vooral gezellig geapp’t en gewandeld hadden, maar dat het nooit een seksuele relatie was. Want toen jij dat las, ontplofte je.” Schrijft hij verder.

Wat blijkt, Sander heeft toen elk roddelblad opgebeld om te bewijzen dat hij wél een intieme relatie met Erica had. Het is dus duidelijk dat hij het dan ook een goed idee vindt om mee te werken, aan de zaak tegen Maxime, uit wraak.

16 reacties

k0ntpropper Theo

Als je wil bewijzen dat je seggs hebt gehad met Erica dan ben je rijp voor het gesticht

Bas Peternotte

Die Jan Dijkgraaf steekt zijn briefje aan maar in zijn hol. Hij is als schrijver en uitgever zo bevooroordeeld als de bolle pest. Hij ziet zijn inkomsten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hij probeert allemaal zand in de ogen van alle betrokkenen te vrijven. Hij heeft zelf ook kinderen dus weet als geen ander. Als je 15 jarige dochter met zo’n evaring thuis komt ga je gelijk naar de popo. Onmogelijk dat je daar niets mee doet en weet dat het, het leven van je jonge dochter eeuwig kan schaden.

Mark Rutte

Familie Meiland, Hazes, Gillis, waarom horen wij niets meer over Sander Schimmelpens?

ShoeKing61

Meid waaaaaaaaaaat erruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhggggg !!!

Nonnononsens

Die zogenaamde ‘verkrachter’ van Maxime was even oud en dus 15 jaar toentertijd. Knap dat haar boek dan al spreekt van “ex-bajesklant”. Jeugd komt immers nooit in de bajes en al helemaal uiterst onwaarschijnlijk dat het een ‘ex’ klant is en dus al heeft gezeten.

P L I E N

En waar blijft de update over Andre Hazes?
Heeft Andre vandaag nog boodschap gedaan??
.
En waar blijft het laatste nieuws over Jaduh Annûûhhh??

P L I E N

Hinkstapsprong hinkstapsprong personeelstekorten in mijn GGZ instelling en wou dat ik van mijn kamer af kon

Nonnononsens

Maar dat boekje wordt nog nepper. Er staat geschreven: “vluchtte in de drank” en dat was voor de zaak met de ‘verkrachter’ en op de middelbare. Laat mij niet lache een meid van 12-14 die elke dag gaat lopen zuipen. En dat valt A: zogenaamd niet op door ouders, school, familie vrienden enz en B: Die krijgt het spul zogenaamd overal mee. Dit boek is nog erger als dat van Dennieboy.

Scooby Doo

Maxime haar boek mag tussen de folders van de Efteling. En holle bolle gijs lust haar boeken graag.

plien out

Hinkstapsprong hinkstapsprong en ik wou dat P L I E N definitief vertrekken kon. #cancelplien

Kees Drieplinter

De voogd van P L I E N moet vast een gulle donateur zijn dat ze dat rechtopstaande stuk kots nog een podium geven

P L I E N

Mijn commence hebben nog van enige waarde. Dus ik blijf komen. Je kunt mij cancelen of niet. #VBOZWAKSTROOM-DOMME-KEVIN-ACHTERBAN.

Dr Gommie

P L I E N jij denkt dat jouw commances van waarde zijn , dat is juist hetgeen wat in jouw brein niet goed zit en je medicatie voor zou moeten innemen .

muisje Piep

Wat kan mij dat nou schelen of die Sander zijn pielemuis in die grijsblonde krulmuts heeft gestoken.

Weeeeesssiieee

RoddelPraat! Er is een nieuwtje!! Maxime meiland wint smaadzaak waaat gooooooooooeeeeeeeeeeddd.. hoelang duurt het voordat jullie dit oude al bekende nieuws plaatsen…. En stop met doneren! Het is puur het faciliteren van de doodswens van Dennis! Om zijn naasten goed achter te laten! Stop met doneren!

Natnek

Wut???
Wat is dit voor brobbelstukje?