Wolter Kroes over juice channels

Wolter (absolute wereldzanger van het niveau Charles Aznavour, David Bowie en Freddie Mercury) wilt even zijn mening kwijt over juice channels. Hee! Daar horen wij ook bij. Wat heeft hij te zeggen?

Wat allereerst opvallend te noemen is, is dat hij niet gelooft in de verhalen die nu worden vertelt over Marco Borsato en Danny de Munk. Hij gelooft niet dat ze dat gedaan hebben. Oké, Kroes.

Over juice channels zelf zegt hij het volgende: “Het is levensgevaarlijk wat er nu allemaal gebeurt met die juice channels. Ze maken hele gezinnen kapot met vijftien jaar oude verhalen en zorgen ervoor dat kinderen van BN’ers niet meer naar school durven. Waar zijn ze in godsnaam mee bezig?” Is toch goed Wolter. Dus het feit dat een Marco Borsato jaren geleden aan een minderjarig meisje heeft gezeten, moeten we het nu niet meer over hebben om zijn kinderen te sparen? Misschien had hij dan zelf van kinderen af moeten blijven. Groetjes.

33 reacties op “Wolter Kroes over juice channels

 1. Apfan zegt:

  Jan Roos probeert vreemd te gaan met jonge meisjes die van hem walgen. Als Dennis hem hier niet volledig over grillt aankomende woensdag is de geloofwaardigheid compleet weg

  3
  8
 2. Floris Weyers zegt:

  Leuk en aardig amice, ben benieuwd met welke smoesjes je woensdag komt aanzetten. Was allemaal de schuld van die sloeries natuurlijk, ik stort 5 eurootjes zodat je kunt sparen voor een escort.

  11
  2
 3. wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten zegt:

  Kom eens met de print screens Jan Roos vieze verotte overspel plegende bolle alcoholbig. En niet je muil houden lafaard

  1
  6
  • Floris Weyers zegt:

   Zonde Jan, net nu je carrière weer in de lift zit druk je op de zelfdestructie knop, zeker met zulke slappe excuses. Wees eens eerlijk naar jezelf en donateurs.

   5
   3
 4. Drank maakt meer kapot dan je lief is zegt:

  Jantje Roos die alles eeuwig verkloot
  Zijn loopbaan
  Zijn huwelijk
  Zijn relatie met zijn hele familie
  Altijd maar weer smerige narcistische smeerpijp Roos, sterp hhhhhhhh

  1
  4
 5. Ramin Rz zegt:

  Jan je bent een smeerlap, mij valse hoop geven maar ondertussen je bijelkaar gebedelde euro’s aan tiktok snollen uitgeven, Joyce gaat je verlaten.

  3
  2
 6. Tisssskempi zegt:

  Weetje al wat je hierna gaat doen? Van Jan’s reviews met 50k kijkers kun je niet leven, misschien portier bij casa Rosso? Gigolo? Iets met webcams? Zeg het maar.

  1
  2
  • Jan Roos de toekomstplannen zegt:

   Jan het vieze geyle varken gaat zijn dagen verder slijten bij Only Pens. In een soort gangbang sessies mogen grote groepen hem een 5 euro biljet in zijn bek duwen en hem daarna onder pissen en kotsen.

   3
   2
 7. Anti Alles zegt:

  Wolter moet gewoon zijn veel te blije bek houden. Eeuwige blije geit, echt zo’n typisch gezellige, extreem politiek correcte , veel te dikke , veel te Amerikaans gespeeld enthousiasme., WALGELIJK zangertje. Ik kan die blije bolle bek niet meer zien.

  4
  0
 8. Choco Prince zegt:

  Las ooit dat Wolter een “frikandel met oogjes” is en daar sluit ik me volledig bij aan. Een frikandel met oogjes, niets meer en niets minder.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.