Wilfred Genee niet blij met uitzending Roddelpraat

Niet dat hij zijn voormalige fanboy Dennis heeft opgebeld. Want meneer de televisie- en radiogod heeft via een app’je afstand gedaan van ons Den. Hij had zoveel voor hem betekend en blablabla. Dennie liet geen spaander van hem heel in de afgelopen uitzending en noemde hem zelfs een Judas.

Nou, dat heeft Genee geweten. Zijn hele timeline stond er vol mee. Het wachten op een echte reactie van Wilfred zal nog even duren. Meneertje koekenpeertje is vast heel erg beledigd.

46 reacties op “Wilfred Genee niet blij met uitzending Roddelpraat

 1. Chris Woerts zegt:

  Wilfred naait echt iedereen, zijn collega’s Derksen en Gijp, zijn oud-collega’s, zijn protegé Dennis, zijn eigen vrouw, etc. etc.
  Leuk dat hij zo scherp en kritisch is enzo maar ziet hij zelf niet in dat het gewoon een enorme lul is? Miljoentje per jaar pakken en dan Dennis die op een houtje bijt in de problemen brengen met een mogelijke boete van 15K. Het zou hem sieren als hij dat bekostigt mocht Dennis dat echt moeten betalen.
  Jammer dat Helène met dr mooie ogen zijn baan niet heeft gekregen.

  20
  0
 2. Pindarots zegt:

  Ik zou nog bijna medelijden krijgen. We zien iedere week bij V.I. hoe Genee de voorzet geeft voor een politiek incorrecte opmerking van zijn tafelgenoten, en dan zelf zijn handen in onschuld wast.

  15
  3
 3. SL zegt:

  Hahaha de Judas en liliputtie hebben hun reacties uitgezet op hun laatste posts. Er zijn echter nog genoeg andere posts waar we Juadas en Ladyshave kunnen spammen 😉

  12
  0
 4. Ikhebzinomoveralkinderentemakenenernietvoortezorgen zegt:

  Jullie zeggen altijd dat jullie afstand nemen van mensen die het volk dat jullie bespreken cyberbullyen. Even een vriendelijke herinnering dat dit stukje die stelling wel enigzins tegenspreekt.

  3
  4
 5. Tako zegt:

  Weten jullie nou wat er gebeurd is met Wim Kieft?

  Wilfred wilde er over beginnen toen het nieuws van Peter R. de Vries binnen kwam maar toen werd hij onderbroken omdat het te prive was. Dat fragment is nu ook van Youtube afgehaald

  4
  0
  • Wilfred Genee ft Lilli Puttie and the Ladyshaves zegt:

   Gisteren in de uitzending heb ik het Wim gevraagd, betrof een familielid van hem wat overleden is, verder wil hij er niets over kwijt

   5
   0
 6. Dont shoot me, I am only the piano player zegt:

  Genee zegt geen nee. Het is een publiek geheim. Raar dat zoiets onbesproken blijft. De ex van een vriend zwijgt ook als het graf.

  2
  0
 7. Ramon zegt:

  Die Genee Spoort echt niet hoor. Plus niemand slikt die nsb er meer . Iedereen Haat die gozer die daar aan tafel zitten,. Nou ja ik hoop dat ie gauw van ze vrouw af gaat .Want zei,,Trekt hem Helemaal leeg. Lekker.
  Mag je misschien je kinderen zien om de 2 weken.ik spreek uit ervaring.. gaat allemaal vanzelf dennis hoef je niks aan te doen. Karma is een Bitch. Doe jij maar lekker de ding .org

  1
  0
 8. Koekkoek zegt:

  Echt een sneu mannetje ..
  Beter worden over de rug van iedereen…
  Morgen gewoon de ladyshave weer gebruiken in een v/d Valk hotel…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.