Opnieuw Kamervragen na Roddelpraat uitzending

Jan en Dennis vieren feest Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat

Hallo, daar zijn ze weer. Opnieuw Kamervragen na Roddelpraat uitzending. Dit keer gaat het over de scoooooooop dat de NPO-directie omroep Ongehoord Nederland wil laten verdwijnen. Iets waar ze helemaal niet over gaan.

Maar in een gelekte interne mail blijkt wel dat het hun missie is om ervoor te zorgen dat ON zo snel mogelijk zijn tweede gele kaart krijgt en daarmee het belastingparadijs dat Hilversum heet met rood dient te verlaten. PVV-Kamerlid Martin Bosma stelt er vragen over aan de staatssecretaris.

Schermafbeelding 2022 10 19 om 14.42.55
Opnieuw Kamervragen na Roddelpraat uitzending 3

Niet dat dit iets uithaalt, want de staatssecretaris en de NPO is 1 pot nat. Er is namelijk een misselijkmakende verstrengeling tussen de heersende politieke macht en de mainstream media. Ze overlappen elkaar volledig. Zo werd de vorige “onafhankelijke” NPO-baas Shula Rijxman na haar bewezen diensten voor de partij D66 wethouder te Amsterdam.