Relletjes

Wilfred Genee is jaloers op Britt Dekker die een knuffel kreeg van John de Mol

Wilfred Genee is jaloers op Britt Dekker die een knuffel kreeg van John de Mol

Wilfred Genee is jaloers op Britt Dekker die een knuffel kreeg van John de Mol. Na de meest recente aflevering van De Oranjewinter praatten Wilfred en Britt nog even met elkaar na over het een en ander. Hier kwam een interessant verhaal over John de Mol achter de schermen naar boven. Britt erkent de gebeurtenissen in dit verhaal.

Juiceverhaal verifiëren

Na afloop van de meest recente aflevering van De Oranjewinter, waar ons favoriete paardenmeisje te gast was, praatten Wilfred en Britt nog even met elkaar na over het een en ander. Halverwege dit gesprek komt Wilfred aanzetten met een verhaal die hij had gehoord. Hij vraagt zich af of dit echt gebeurd is, omdat hij het bijna niet kan geloven. Daarom verifieert hij het even bij Britt Dekker zelf.

Een knuffel van John de Mol

Wilfred begint plotseling: “Ik heb een verhaal gehoord… maar ik kan het me bijna niet voorstellen.” Britt vraagt zich meteen af of het om ‘juice’ gaat. “Ja, toch een beetje juice”, antwoordt Wilfred. “Dat jij na afloop van de opnames geknuffeld bent door John de Mol, die zo blij met je was…” vervolgt hij. Britt kon meteen duidelijk bevestigen dat dit het geval was. Zelf had ze niet helemaal door dat dit een boeiend verhaal was: “Het scheen inderdaad bijzonder te zijn, maar het was ook echt gewoon zo’n schouderklopje waar je heel lang op kunt teren.”

Wilfred Genee is jaloers op Britt Dekker

Wilfred lijkt wel jaloers te zijn, omdat hij zich niet kan voorstellen dat John haar zou hebben geknuffeld. “Ja, maar een schouderklopje is eigenlijk ook al niet normaal voor hem, maar een knuffel?!” Dat zou een heel schaars iets zijn wat hij niet vaak doet bij medewerkers. Sterker nog: een schouderklopje zou er al bijna niet vanaf kunnen. Britt Dekker zag het als dat ze een puppy was die beloond werd na het uitvoeren van haar trucje.”

‘Je voelde niet de warmte?’

“Je voelde niet de warmte?” vraagt Wilfred haar dan. “Jawel! Jawel! Een hond voelt toch ook warmte als je zegt ‘pak die frisbee! Braaf jongen! Goed gedaan!'”, aldus Britt. Haha! Hij betaalde haar en gaf haar een knuffel om aan te geven dat ze haar werk goed had gedaan. Dat was voor Britt een moment wat haar nog lang bijblijft.

Nog geen reacties