Entertainment

Wendy van Hout haalt uit naar Nicol Kremers: ‘Geen zelfrespect’

wendy van hout nicol kremers

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, haalde uit naar zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout. Nu doet Wendy in ieder geval hetzelfde terug.

Meisje van de Handel

Na het mislukte optreden van Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, is het misschien toch aan te raden om naar een andere carrière te gaan kijken. Mevrouw heeft namelijk een verschrikkelijk lied uitgebracht: ‘Meisje van de Handel’, best een bijzondere uitdaging voor iemand die niet kan zingen. Als we naar de beelden van haar eerste optreden kijken, dan zien we dat het geen groot succes is, al vinden zij en Peter dat wel.

Mevrouw krijgt dus een hoop kritiek over haar heen en dat is natuurlijk niet gek. “Bedankt voor het belachelijk maken”, reageerde Wendy op haar Instagram Story. “Ik kan best wat hebben met mijn gezonde dosis zelfspot en iedereen zijn mening, maar dit… Triest! Het heeft mij verdrietig gemaakt! Het zou allemaal maar over jou gezegd en geschreven worden, walgelijk!”

Wendy van Hout haalt uit naar Nicol Kremers: ‘Geen zelfrespect’

Het is in ieder geval beter voor haar en onze oren als zij een andere weg in slaat, in een gesprek met weekblad Party verteld Wendy hoe ze hier zelf over denkt. “Misschien zeg ik over een jaar wel nou, dat heb ik gedaan, ik stop ermee en ga een boek schrijven of een documentaire maken. Ik zie het wel, maar ik bewandel zoals gezegd mijn eigen pad en pak alle kansen.”  Duidelijk is nu geworden dat mevrouw geen enkele ambitie heeft, maar een beetje doet waar ze zin in heeft. Dat kan natuurlijk allemaal, met de centjes van Petertje.

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, is direct met OnlyFans begonnen toen de relatie tussen haar en die oliebol over was. Ziet Wendy ook ooit zo’n carrière voor zich? “Je mag altijd uitstapjes maken vind ik, maar je zal mij nóóit op een exclusief platform zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor.” Dat is toch wel een flinke uithaal naar de ex van haar vriend. Ze zegt hiermee eigenlijk dat Nicolleke geen enkele vorm van zelfrespect heeft? Pijnlijk. Toch wel toevallig, nadat Nicol uithaalde naar Wendy en haar ‘sloppy seconds’ noemde.

 

11 reacties

choco prince is goor asf

NOS Nieuws

Vandaag, 10:02
‘Poetin bezoekt Noord-Korea voor het eerst in twintig jaar’

Na decennia brengt de Russische president Vladimir Poetin binnenkort een bezoek aan Noord-Korea. Dat heeft de Russische ambassadeur in Noord-Korea gezegd tegenover een Russische krant.

Het Kremlin bevestigt het niet expliciet maar zegt wel dat Rusland een partnerschap “op alle gebieden” wil opbouwen, zonder een verdere toelichting te geven over wat daarmee wordt bedoeld.

Volgens de Russische ambassadeur in Noord-Korea wordt het bezoek momenteel voorbereid. De exacte datum is nog niet bekend. De Russische krant Vedomosti denkt dat de ontmoeting nog deze maand kan plaatsvinden.

Rusland is een van de belangrijkste bondgenoten van Noord-Korea. De eerste en laatste keer dat Poetin het land bezocht was in 2000. De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un is wel al vaker in Rusland geweest. De laatste keer was september vorig jaar. Poetin zou Noord-Korea toen onderzeeërs, Russische satelliettechnologie en voedsel hebben beloofd.

Arbeidsmigranten naar Rusland
De Russische president heeft de banden met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un aangehaald sinds het begin van de oorlog met Oekraïne. Volgens Vedomosti zal Poetin tijdens zijn bezoek bespreken of Noord-Korea arbeidsmigranten naar Rusland gaat sturen. Door de oorlog kampt Rusland met een groot tekort aan arbeidskrachten.

Sinds de oorlog zijn er ook sterke vermoedens dat Kim wapens levert aan Rusland. Volgens de Verenigde Staten en Oekraïne zijn die ook ingezet op het slagveld. Rusland weigert dit tot nu toe te bevestigen of ontkennen.

Ballonnen
Poetins bezoek aan de bevriende dictatuur komt op een moment dat het rivaliserende Noord- en Zuid-Korea zijn verwikkeld in een hoogopgelopen conflict over ballonnen. Zuid-Koreaanse activisten vullen die met propaganda, Amerikaanse dollars en popmuziek en laten ze vervolgens op richting Noord-Korea.

Dit doen ze al decennia, maar recent stuurt Noord-Korea ballonnen terug met afval en soms ook poep. Als reactie daarop besloot Zuid-Korea om na jaren weer luidsprekers aan te zetten die kritische boodschappen over het Noord-Koreaanse regime uitzenden. De enorme luidsprekers staan naar Noord-Korea gericht en zijn tot op twintig kilometer van de grens te horen.

Elkaar bestoken met ballonnen lijkt misschien kinderachtig, maar de huidige spanningen tussen de beide Korea’s zijn wel degelijk reden tot zorg. Kim Yo-jung, de invloedrijke zus van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, waarschuwde vandaag voor “een voorbode op een gevaarlijke situatie”. Vorige week schortte Zuid-Korea ook al een militaire overeenkomst op als gevolg van de ballonnen-campagne.

bezorgde Kevin

Waar blijft de Jade Annaaaa update ?

De Telegraaf

Mag het tegenwoordig al niet gezegd worden als iemand niet kan zingen? Trouwens meisje van de handel? Ze komt meer over als een golddigger.

Plofkip

Nee, door Peter te doen laat je veel zelfrespect zien. Of zingen terwijl je een irritante stem hebt

Wendy van Bout

Meisje ?ze is een jaar of 55 .

De kaasboer

Maak geen fouten, koop kaas bij Schouten!

Aal

Te veel zelf respect. Dat zou ik ook zeggen. Meer zelfrespect dan gerechtvaardigd. Hier win je geen oorlog mee.

Official Peter G

Nicolleke brengt ook een nummertje uit meisje van de nacht en haar 2e nummer het rode lampje

Onno Ruding

Ik stel voor: Nicolleke en Wendy in bikini in een grote kuip hopjesvla..

Janneke R

Ik stel voor dat deze ho@re. Met vervroegd pensioen gaan!

Kennis met Dennis

Voor Kennis met Dennis!

Wat zijn “sloppy seconds”

Sloppy seconds stems from the idea that, if a man has sex with a women directly after she’s had intercourse with another man, the relevant orifice will contain bodily fluids from the previous partner, therefore making it sloppy. Seconds also evokes getting another plate of food at a meal.