Entertainment

Lil’ Kleine deelt bed met déze realityster: ‘Nog steeds met elkaar bezig’

lil kleine megan desaever

In de reünie van Ex on the Beach wordt er een bizarre onthulling gedaan. Eén van de dames heeft namelijk het bed gedeeld met niemand minder dan Lil' Kleine.

Lil’ Kleine deelt bed met déze realityster: ‘Nog steeds met elkaar bezig’

Megan Desaever is bekend van haar deelname aan Ex on the Beach en Temptation Island. Vorig jaar verliet ze het eiland voor liefde met Joey Ceti, maar dit All Star seizoen kwam ze als ex uit het water. Mevrouw heeft wederom de boel op stelten weten te zetten. Dit keer lag haar obsessie niet bij Joey, maar werd ze verliefd op een andere kansloze deelnemer, Luca was de (on)gelukkige. Megan zocht liefde bij het ventje, maar voor hem was het puur ‘lust’.

View post on Instagram
 

Toch heeft Megan na het seizoen het hart van Luca proberen te veroveren, maar daar gaf hij geen gehoor aan. Blijkbaar heeft dat haar geraakt, ze onthult in de reünie van Ex On The Beach, gepresenteerd door Koen Pieter van Dijk, namelijk dat ze nu het bed deelt met niemand minder dan rapper en vrouwenmishandelaar Lil’ Kleine, ook wel Jorik Scholten. Als Koen hier naar vraagt, doet Megan alsof ze er niks over kwijt wil, maar de andere deelnemers laten weten dat ze het verhaal graag aan de grote klok hangt en zij dit zelfs mensen die ze amper kent verteld.

Megan gaf het eindelijk toe, maar zei dat ze er niets over kwijt wil, omdat het met Jorik ‘nog steeds bezig is.’ Arme Koen wist ook niet wat hij zeggen moest, Lil’ Kleine is de ex van zijn beste vriendin, Jaimie Vaes en het rappertje heeft Koen natuurlijk ook wel eens een paar klappen uit gedeeld.

Celstraf

Misschien dat het stel elkaar wel tegen het lijf liep in de rechtbank. Niet alleen Lil’ Kleine, maar ook Megan kan er wat van. In een interview biechtte ze namelijk op dat ze geen belasting over haar inkomsten betaald. Die eerlijkheid werd afgestraft, want het gerecht startte een onderzoek naar de mogelijke belastingfraude. Megan krijgt tien maanden cel voorwaardelijk en een boete van 8000 euro opgelegd.

13 reacties

Ex on the fiets

Heerlijk een fiets zonder zadel ,daar glij ik zalig met mijn p0epertje over heen !
X

Lars Crohn

Megan Desaever kan ik nog wel van vroeger ,is een baffertje, mij heeft ze ook een x gerimmt ,ik heb toen haar hoofd vast gehouden en een warme zacht ruft gelaten ,zij roepen,laat me los,laat me los!

Putdeksel

Ik hoop haar snel met haar hoofd tussen een auto deur te zien

Spekpeter

Lil Kleine met z’n puistje , bedrijft de liefde met z’n vuistje … vrouwen van lichte zeden maken van hem gebruik , en deponeren hem nadien in de prullenbak als ‘n ondergescheten kruik …

Hendrikjan de jodel man

Jodelahihiiiiiiiiiiii

Johan Pieters

Deze dame in kwestie is zéér geschikt voor een safari

Mario

Jongentjes zoals jorik haalde vroeger op school de meester erbij als hij ruzie had .
P0EPVLEK !

Europipo

Het zal je kind maar wezen …

Ruben Koet

Dat pisventje heeft mijn huwelijk toen ook kapot gemaakt. man man man

Ex-columnist Volkskrant

Deze dame heeft een kabouterfetisj, Sander Schimmelpenninck is er ook overheen gegaan heb ik uit zéér betrouwbare bron vernomen.

Bobbi Eden

Hoooooooeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr

Aal

Daar win je geen oorlog mee.

Mika van NG

Denk dat Lil Kleine helemaal kan verdwijnen als Megan op zijn hoofdje gaat zitten…. omgekeerde bevalling