Entertainment

Jeroen van der Boom doet schokkende onthulling: ‘Ik douche al jaren samen met Gerard Joling’

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom is met een schokkende onthulling naar buiten gekomen. Kennelijk doucht het zangertje al jaren samen met niemand minder dan Gerard Joling...

Jeroen van der Boom doet schokkende onthulling: ‘Ik douche al jaren samen met Gerard Joling

Tijdens optredens van de Toppers ziet Jeroen van der Boom er glamoureus uit, maar dat is backstage wel anders. De mannen delen de omkleedruimtes en een mobiel toilet met elkaar, al heeft René Froger zijn eigen kleedkamer met een eigen douche. “De Underworld is niet meer dan vier kleedkamers”, zegt Jeroen in de Toppers Podcast. “Je hebt een barretje, een koelkast en een dixi.”

Terwijl René Froger dus zijn eigen kamer heeft, hebben Gerard Joling en Jeroen van der Boom een kleinere kleedkamer. “Als wij de deur opendoen, hebben wij drie heel grote douches met tl-balken”, legt de man uit. Vervolgens komt het hoge woord eruit: “Al dertien jaar douchen wij met z’n tweeën.”

Schamen Jeroen van der Boom en Gerard Joling zich niet? “Nee, hoor”, aldus Jeroen. “Gerard poept zelfs altijd met de deur open.” Gerard: “Maar dat kan mij niet schelen, want dat is mijn geur.” Jeroen reageert vervolgens: En dan zit-ie gewoon op de pot met mij te praten…”

Gerard Joling: ‘Als ik Jeroen zie denk ik: het kan ook te gek natuurlijk’

Onlangs liet Gerard Joling in gesprek met weekblad Weekend weten dat hij Jeroen van der Boom mager vindt. “Als ik Jeroen zie denk ik: het kan ook te gek natuurlijk”, zei hij. “Dat vind ik een beetje te veel van het goede. Jeetje wat is hij mager.”

De kans is klein dat Gerard Joling net zo’n lichaam als Jeroen van der Boom krijgt. “Omdat ik teveel van het leven houd. Ik drink te veel wijn en eet te veel lekkere dingen. Dan zou ik echt een paar maanden helemaal in retraite moeten.”

20 reacties

Spekpeter

Of bedoelt hij dat hij al jaren besprenkeld wordt door Gerard Joling …

Miskleunt

Gatver
Dan is het nog naar een kwestie van tijd voordat JEROEN VAN DE BOOM ook H0NOSUALITEIT krijgt
En daarvan kun je niet ingeënt worden.
Maar wel genezen.
Ik vind dit een voor en ranzig artikel en begrijp hiervan de nieuwswaarde niet

Wendy

Kan Jeroen van de Boom eigenlijk zingen?

Arie poot

Ey Jeroen ,ga eens in een boom hangen !

Floris Wyers

Ik douche al jaren samen met Peter Gillis,Mark Baanders,Wesley de Ruiter, en d
het blijft niet alleen bij douchen. Meer zeg ik niet amices

Richard

Ik dacht altijd dat Jeroen van de boom een oud schaatser was ,totaal niet my cup off tea dit genre.

Marcel b0uten

Van de kaas van schouten moet je keihard b0uten!

zeperd

Het is spelen met je leven. Die zeep zal toch maar eens uit je handen vallen…

Henk

Ik zou die ouwe tang links op de foto wel eens willen fistfucken!

Putdeksel

Van zijn zang talent moet die het niet hebben dus moet de consessies doen bij Gérard joling. We weten allemaal wat.
Verder zijn het bodemloze putten

Aal

Jeroen van den Gerard paling in je poepert. Kijk dat zijn nog eens scoops. Ga ik weer de beer porren. Wil maar niet bijten met de hoognodige nukes op deze beerput.

jacques d'ancona

In mijn tijd bij de soundmix show werd er ook al flink op los geπeukt achter de coulissen,ik heb Barry Stevens nog wel eens gepakt in zijn anjer *

Maxime Uit Noordwijk

Ik douche iedere zaterdag met vv noordwijk o19 en dan laat ik express het zeepje vallen

redactiepapagaai

Jade Annaaaaaaa

Stegeman

Jeroen is gek op worst,maar dan wel met een hartslag!

Rudolf Steiner

Jeroen will in den Arsch gefickt werden !

Inniminnie

Bij de publieke omroep hebben ze een hele grote doucheruimte met 20 douchekoppen. Iedereen houdt daar elkaar de hand boven het hoofd i.p.v. op de intieme plekken.

Ricardo Semler

Jeroen, this greek guy is not that strange, people need strong leaders and lead singers in their lives, they just want a strong leader when they feel sressed in their lives. Just vote Gurt Wulters!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! just do it !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maybe kids need vietnamese lopende band Nikademos shoes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THey need it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erin

Fuck that Jew scull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Loike loike loike Connor would !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oi oi oi!!!!!!!!!!! oi oi oi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dave

Erin is zwakbegaafd.