Televisie

Wendy van Dijk vindt werk niet belangrijk

Wendy van Dijk vindt werk niet belangrijk

Wendy van Dijk vindt werk niet belangrijk. Ze wil haar focus meer op haar privéleven gaan leggen. Dat is tenminste de voorspelling van een medium die verschillende BN’ers onder de loep legt voor weekblad Story. Wat verschrikkelijk zeg.

Totaal oninteressant figuur

Medium Marion Berndsen meldt aan weekblad Story dat Wendy van Dijk een totaal oninteressant figuur is geworden waar niemand meer naar kijkt. Ik begin geloof ik toch opeens te geloven in die zweverige troep, want dit is natuurlijk honderd procent waar.

Eigenlijk is Wendy net als Linda de Mol een vrouw die ooit groot was op televisie, maar nu compleet naar beneden is gestort. Waar ze bij RTL ooit nog prima titels op haar naam had staan, lijkt het nu bij SBS 6 alsmaar erger te worden. De kijkcijfers zijn bijna niet bestaand, omdat ze zo ontzettend slecht zijn. Als er een hond en een paardenkop naar kijkt, is het veel.

Wendy van Dijk vindt werk niet belangrijk

Het medium van Story weet ook nog iets te vertellen over haar privéleven. Zo legt ze uit dat het huwelijk met Erland Galjaard helemaal in orde is. Het ‘voelt heel goed’ zegt ze zelfs. “Meer dan ooit is ze enorm gericht op haar thuisbasis. Wendy vindt haar privéleven belangrijker dan haar werk. Haar man, haar kinderen… Daar is ze meer mee bezig in de toekomst dan haar carrière”, vervolgt Marion.

Stoppen met werken?

Word het dan niet misschien gewoon een keer tijd dat Wendy helemaal stopt met dit werk? “Ze blijft wel werken, maar ze is niet meer zo gefocust op een kijkcijferhit. Ze krijgt aanbiedingen voor veel nieuwe televisieprogramma’s en daar zegt ze ook wel ja op. Maar het hoeft van haar geen hit te worden. Kwaliteit boven kwantiteit. Ik voel heel veel berusting bij haar”, zegt het medium.

‘Kwaliteit boven kwantiteit’ is onzin

Wanneer er gesproken wordt over ‘kwaliteit boven kwantiteit’ lig ik al helemaal gevouwen, want aan kwaliteit komt het ook zeker te kort wanneer Wendy weer een flop programma maakt op SBS 6. Tuurlijk zal ze programma’s blijven doen, omdat ze er geld aan moet verdienen, maar ze heeft zelf ook wel door dat haar ‘talenten’ op zijn.

Nog geen reacties