Uit eerste hand

Na Monica Geuze twijfelt ook Enzo Knol om te stoppen

Na Monica Geuze twijfelt ook Enzo Knol om te stoppen

Na Monica Geuze twijfelt ook Enzo Knol om te stoppen. Monica liet kortgeleden weten te gaan stoppen met vloggen, omdat haar leven even héél ingewikkeld is. Dat heeft Enzo ook aan het denken gezet. Binnenkort doet hij dit werk al tien jaar en daarom vraagt hij zich af of hij ook niet beter kan stoppen.

Stoppen met vloggen

Monica Geuze liet weten te stoppen met vloggen en dat nieuws heeft Enzo Knol natuurlijk ook bereikt. Dit heeft hem aan het denken gezet. Is het voor hem misschien ook niet beter om te stoppen? Over een halfjaartje doet hij dit werk al tien jaar en dat is zeker wel een mooi moment om te strijdbijl te begraven.

Super knap

Natuurlijk steekt Enzo wat veren in de kont van die meid die hij eigenlijk helemaal niet kent: “Ik vind het heel erg knap dat ze die keuze heeft gemaakt om te stoppen en te zeggen van: ‘het is gewoon mooi geweest, het is klaar, ik moet uiteindelijk te veel van mijn leven inleveren, te veel privacy en het is even allemaal lastig nu…” Ja, super knap! We bewonderen haar ook onwijs om deze keuze, hoor.

Na Monica Geuze twijfelt ook Enzo Knol om te stoppen

Hij spreekt zijn twijfels uit in zijn video: “Ik ben nu zelf 9,5 jaar lang aan het vloggen en 9 juni 2023 om precies te zijn 10 jaar. Ja… Wat ga ik dan doen? Ga ik dan stoppen? 10 jaar, het is mooi geweest of ga ik door? Zo’n video van Monica zet me dan wel aan het denken, hoor.”

Ruim het veld

Als ik even mijn mening mag delen (en dat mag ik) zou ik willen zeggen: het is inderdaad wel mooi geweest. Ruim het veld en stop op je hoogtepunt. De generatie die naar jou kijkt wordt ook weer ouder en dan moet je nieuwe kijkers zien te boeien, maar ook jij wordt nu wel een keer te oud. Voor je het weet zit je dik en kaal met weinig haar op je hoofd nog tegen een camera te praten. Uit eerste hand weet ik dat dat ook niet ideaal is. “Maar goed, daar hoeven we het niet over te hebben. Over een halfjaar is het tien jaar en dan zien we het wel weer”, zegt Enzo afsluitend. Enzo is het ook weer!

Watch on YouTube

Nog geen reacties