Wendy van Dijk stond voor paal bij Giro555

Wendy van Dijk is een sloerie

Dat arme verrimpelde kindvrouwtje toch. Ze wilde eerst met een vrachtwagen met dekens naar de grens van Oekraïne rijden, daarna zou ze daar verslag gaan doen en toen dat niet doorging mocht ze toekijken hoe kinderen 36 statiegeldflessen bij de plaatselijke supermarkt gingen inleveren. Het is exemplarisch voor de carrière van het snuifdoosje: van grote hoogte richting pijnlijk onzinnig.

Vriend van de show Rob Goossens verwoordde het mooi in RTL Boulevard. “Als ik Wendy van Dijk was, dan had ik zo’n coronateststripje en een rode pen genomen, dan had ik er een tweede streepje bij gezet en dan had ik gezegd: ‘Ik kan vandaag niet, want ik heb corona.’”

“Ik vond het echt een beetje gênant. Daar kon ze niet zoveel aan doen, want het is natuurlijk begonnen met dat persbericht waarin stond dat zij naar de Pools-Oekraïense grens zou gaan, maar uiteindelijk: wat was nou precies haar toegevoegde waarde? Ze is naar Nieuwegein gereden en heeft toegekeken hoe er een paar flessen in een statiegeldapparaat gemieterd werden… Ik denk dat als zij niet was gaan rijden en haar benzinebon had gedoneerd, dat haar bijdrage groter was”, aldus onze Rob.

13 reacties op “Wendy van Dijk stond voor paal bij Giro555

 1. Inteelt indianus💩 zegt:

  Ze kan ook wat van haar colombiaanse voorraad die kant op sturen dat verzacht de pijn ook

  17
  10
 2. TiTaToverkuffar zegt:

  Ik zou er nog geen statiegeld voor geven, al zou je voor een halfje waarschijnlijk de meest smerige dingen mogen doen. Zou beginnen die rimpels te vullen

  6
  7
 3. Michel Brand zegt:

  Ik vind het heel onbehoorlijk hoe er over Wendy gesproken wordt. Wat misselijke reacties!

  16
  4

Reacties zijn gesloten.