Wendy van Dijk stond voor paal bij Giro555

Dat arme verrimpelde kindvrouwtje toch. Ze wilde eerst met een vrachtwagen met dekens naar de grens van Oekraïne rijden, daarna zou ze daar verslag gaan doen en toen dat niet doorging mocht ze toekijken hoe kinderen 36 statiegeldflessen bij de plaatselijke supermarkt gingen inleveren. Het is exemplarisch voor de carrière van het snuifdoosje: van grote hoogte richting pijnlijk onzinnig.

Vriend van de show Rob Goossens verwoordde het mooi in RTL Boulevard. “Als ik Wendy van Dijk was, dan had ik zo’n coronateststripje en een rode pen genomen, dan had ik er een tweede streepje bij gezet en dan had ik gezegd: ‘Ik kan vandaag niet, want ik heb corona.’”

“Ik vond het echt een beetje gênant. Daar kon ze niet zoveel aan doen, want het is natuurlijk begonnen met dat persbericht waarin stond dat zij naar de Pools-Oekraïense grens zou gaan, maar uiteindelijk: wat was nou precies haar toegevoegde waarde? Ze is naar Nieuwegein gereden en heeft toegekeken hoe er een paar flessen in een statiegeldapparaat gemieterd werden… Ik denk dat als zij niet was gaan rijden en haar benzinebon had gedoneerd, dat haar bijdrage groter was”, aldus onze Rob.

13 reacties op “Wendy van Dijk stond voor paal bij Giro555

  • 0ndertoon zegt:

   Hart op de goede plaats .
   Dr kop zit in dr reet en haar oogkleppen passen ook perfekt.
   Voor de rest is Wendy volkomen losgezogen van de werkelijkheid en is SBS helemaal in paniek. Welke œtlul aan de Bergweg in Hilversum coördineerde deze onzin?
   En is het misschien wel eens tijd dat er een draaiboekje wordt gemaakt voor goededoelenactiesbij Talpa?
   Zoveel mislukt amateurisme had ik nog niet eerder gezien

   35
   4
   • A.Bol zegt:

    Wat is het toch , dat mensen zo graag met hun hoofd op de TV willen? Dat geldt zeker ook voor Wendy. Geforceerd belangstelling trekken ? Waarom?

    1
    0
 1. Robbie zegt:

  Jammer dat haar ‘The Voice’ opmerking hier niet benoemd word!! Man dat wijf is echt knettergek, en wat mij ook opviel was dat ze werkelijk oud is geworden!!! Ik weet heus wel dat we allemaal ouder worden, maar godverdomme hee wat zag zij eruit joh. Oja en Rob *high5* eindelijk eens een eerlijke mening, zullen ze wel van zijn geschrokken. Rob moet straks zeker weer sorry zeggen van die geile sl*t genaamd Bridget waarvan akte……….

  19
  18
 2. TiTaToverkuffar zegt:

  Ik zou er nog geen statiegeld voor geven, al zou je voor een halfje waarschijnlijk de meest smerige dingen mogen doen. Zou beginnen die rimpels te vullen

  6
  7
 3. Fre zegt:

  kjk eerst even naar jezelf voor je een mining geeft over een ander. iedereen krijgt rimpels naarmate je ouder wordt, elke rimpel vertelt een levenservaring dus ik vind het juist mooi als er ook nog mensen op tv komen die rimpelloos zijn, beter dan die botoxfiguren en opgespoten zuignap lippen.

  9
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.