Uit eerste hand

Rutger Castricum Islamofoob!

Rutger Castricum wil niet overstappen naar Ongehoord Nederland. PowNed zakt nog dieper weg met inclusiviteit- en diversiteitsshow

Ja, daar kwam even de oude Rutger om de hoek kijken. Tegenwoordig is die engnek helemaal klimaat, disvers, inclusief en politiek correct om zijn zakken nog jaren te kunnen vullen met belastinggeld dat rijkelijke naar de NPO stroomt, maar in een of ander programma (Kiespijn) lukte hem dat heel even niet. Nou ja, het was een onschuldig grapje, maar hoofddoekmevrouwtje boos, de NTR in verlegenheid en Rutje biedt zijn excuses aan.

Het hele fragment krijgen we nooit te zien, niet alleen omdat we niet naar die rotzooi kijken, maar ook omdat het eruit is geknipt. Nou, wat was de grap? Komt ie: over hoofddoekmevrouwtje werd verteld dat ze van longboarden houdt en Rutger Castricum vroeg: kan dat ook met een hoofddoek? Jeetje, wat erg! Wat een verschrikkelijk nare opmerking! Dat kan toch niet! Kom op zeg, wat een lulkoek. Het is geen leuk grap, maar dit is toch geen discriminatie. Die vrouw draagt een lap stof op haar hoofd, daar vragen over stellen is toch vrij normaal.

“Soms vlieg je even uit de bocht. Het is goed dat ze meldt dat ze het niet leuk vond”, aldus Kutger. Wel ja jongen, gelijk door de knieën. Zo kunnen we de nieuwe Castricum weer. Een natte vaatdoek.

Nog geen reacties