Wendy van Dijk is niet bang

Wendy van Dijk is lekker met het gezin naar Europa Park en ze deelt een filmpje in haar story op Instagram waarin ze haar emoties even lekker de vrije loop laat. Samen met Erland Galjaard gaat ze lekker over de kop. Gekke meid!

Het pakket graten is namelijk niet bang, maar onwijs stoer, want ze durfde in de achtbaan te gaan! Waauuuww. Dat ze het hele gezin van een dagje Europa Park kon voorzien verbaasd ons eigenlijk al tot in den top aangezien die vrouw de laatste tijd op televisie niks anders kan dan floppen.

28 reacties op “Wendy van Dijk is niet bang

  • Wendy ven Daike zegt:

   Precies Wendy van D. valt op diverse herkenningspunten door de mand. Graatmager en is niet bang. Twee sleutelkenmerken die het Colombiaans uitschakelt. Namelijk angst en het hongergevoel.

   12
   2
    • Bigblackcocksmatter zegt:

     Ik zal deze anorexia ho^r zo ongelooflijk lang en diep in haar reet neuken. Dat de ontlasting uit haar neusgaten komt, ik zal dat mokkel helemaal vol jakkeren met zaad.

     4
     8
 1. What's up (1) zegt:

  Met Wendy gaat alles goed zo te zien 👍 Met mij ook, behalve dan die vervelende ‘man uit het Noorden’ hier, die mij probeert na te doen, waardoor dadelijk iedereen weer denkt dat ik hem ben grrr.

  0
  3
 2. SCOOOP Roos is een bedrieger zegt:

  Jan Roos de vetlel zit helemaal niet in Spanje. Door meerdere persoenen vandaag gewoon in Bergen gesignaleerd. Het is allemaal bedrog en zogenaamd janken

  0
  3
 3. Himmler 🇩🇪 zegt:

  My eyes have seen the glory of the trampling at the zoo, / We’ve washed ourselves in niggers blood and all the mongrels too, / We’ve taken down the zog machine Jew by Jew by Jew, / The white man marches on!”

  1
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.