Wendy van Dijk flopt

Goedendag Wendy! Kijkcijferprofessor Tina Nijkamp heeft het even uitgezocht en het blijkt dat de cijfers van haar nieuwe programma van gisteravond erg tegenvallen.

Het is voor ons wel duidelijk dat Wendy een oude rot in het vak is die, naar onze mening, beter kan stoppen. Dat er niemand meer wilt kijken naar dat pakket graten is geheel begrijpelijk. Een herhaling van het programma van Chantal Janzen doet het daar tegenover nog beter en dat is toch wel heel erg triest. Van tevoren had Wendy van Dijk nog tevergeefs een hopeloze post op Instagram geplaatst. Daar reageerden precies twee honden en een paardenkop op.

37 reacties op “Wendy van Dijk flopt

  • Jong eren zegt:

   Het is ook maar de vraag of dat kijkonderzoek representatief is.
   Waarbij een stel fossielen een kijkcijfer kastje heeft. Ik meen een paar duizend in het land. Wat dan representatief moet zijn ook voor de niet kijkende jongeren.

   4
   7
   • kijkonderzoek zegt:

    Afgezien of het wel of het representatief is, feit is wel dat veel Talpa programma’s echt heel slecht en fantasieloos zijn. En waarom staan de programma’s van Talpa vrijwel altijd onderaan in de kijk-lijstjes behalve VI en die Meilandmeuk?

    4
    1
    • Dis neeej zegt:

     Simpel er kijkt werkelijk waar geen hond naar de Tv. Dus al helemaal niet naar die troep van Talpa. Zelfs echte Tv kijkers van weleer, die ikken, kijken nu enkel het journaal en verder de Netflixen, Disneys en HBO’s van deze wereld.

     4
     0
     • De kont meester zegt:

      Ik had die Wendy zo ongelooflijk hard in haar kont geneukt, dat letterlijk het poep achter me ballen zit van haar. En dat mevrouw van dijk, drie weken last heeft als ze loopt, niest op zit te bouten. En de rest van haar leven bang is in het donker.

      0
      5
 1. Tukkertje Lorenzo zegt:

  Jongens, most een luister’n, ik mag van de begeleiding weer op het internet, voor 5 euro kunnen jullie een videoboodschap bestellen en de opbrengst gaat naar Ome Jan!

  4
  3
 2. Tony Macaroni zegt:

  Ik schijt op dat smerige bedelende ontplofte varkenshoofd van een Roos de schurftige alcoholist💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

  3
  7
 3. Jan Doedel zegt:

  RODDELPRAAT UITZENDING SCOORT MEER VIEWS! De uitzending scoort veel meer views als hij in losse delen gepost wordt op you tube.

  6
  0
 4. Persbureau Athene zegt:

  Athene, 31-07-2022. Jan Roos is voorgeleid voor het mishandelen van de 16jarige twink in het frikandellenbos. Onder invloed van vele glazen alcohol heeft hij op de ochtend van 30 juli de kinderen in het zwembad gedumpt en is hij met een –

  3
  5
  • Persbureau Athene zegt:

   – geile blik in zijn ogen naar het Griekse frikandellenbos gelopen. Toen de aldaar aanwezige twink hem afwees omdat hij te vadsig en bezopen was, gebruikt R. de twink vervolgens als boksbal. Het is onbekend of hij daarna alsnog is afgezogen.

   4
   4
 5. 5 euro zegt:

  Even een oproep, maak gewoon 5 eurootjes over zodat wij dit voor jullie kunnen blijven maken, gewoon betalen, 5 eurootjes alles in je doosje.

  4
  1
 6. Sc oooo oeeee pppp zegt:

  De familie Roos is in het hotel overgezet van een kamer op de 3e etage naar de begane grond. Sinds hun aankomst moest de lift al 4 maal gerepareerd door het overgewicht van vette Jan en zijn ook obesitas Joyce

  4
  4
 7. Security Kalisperma Hotel zegt:

  Wij hebben de dhr. Roos en familie gevraagd om het hotel te verlaten. Ze hebben er een zwijnenstal van gemaakt en in het zwembad dreven lege bierblikjes. Ook heeft dhr. Roos met de ober gevochten over een openstaande rekening van 5 euro.

  7
  2
 8. Tony Macaroni zegt:

  Ik ben tot over mijn oren verliefd op Jan Roos. Meerdere malen heb ik hem via de redactie bedankt voor al het schunnige asociale gedrag. Ik houd nu eenmaal van die dikke proleet Jan ik weet dat je niet verlegen bent, je mag mijn poeperd uitwonen.

  0
  2
 9. Sneeuwvlokje jager zegt:

  Ik geniet van de haat reacties. Heerlijk. Dat mensen de moeite nemen en vaak elke dag weer om lappen tekst te gaan schrijven vanuit hun haat. Geil.

  2
  4
 10. Viola Hout voor de deur zegt:

  Als je het vrouwtje bent van de zenderbaas krijg je natuurlijk een voorkeursbehandeling. Is nu niet meer zo. Alles is veranderd.

  3
  0
 11. Knappe schoondochter zegt:

  Wendy had bijna een hele knappe schoondochter gehad, die super populair is, en ook graag presentatrice wil worden. Als zij het had gepresteerd, was het vast en zeker geen flop geweest.

  1
  0
 12. Hotelmanager Griekenland zegt:

  Jan Roos is gevraagd niet meer in het zwembad te gaan. Telkens als de bolle vetlel er in gaat stroomt er 400 tot 500 liter weg over de rand. Het varken zit nu chagrijnig langs de kant met een emmer bier

  4
  2
 13. Rinus Rukwind zegt:

  M’n moeder is een h0er, m’n vader een h0erenloper en ik een h0erenjong die voor en kwartje hun p0ep 💩💩💩mocht opeten 😋😋😋

  2
  0
 14. Optimist Pruim zegt:

  Een programma van Wendy van Dijk met slechte kijkcijfers is een soort pleonasme. Bijvoorbeeld: witte sneeuw, ronde bal, lelijke transformer; programma van Wendy van Dijk met slechte kijkcijfers.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.