Uit eerste hand

Wendy van Dijk flopt: ‘daar zal John de Mol niet blij mee zijn’

Wendy van Dijk is een sloerie

Wendy van Dijk flopt: ‘daar zal John de Mol niet blij mee zijn’. Tegenwoordig kan het gratenpakket niks anders dan floppen. Het komt daarom ook niet als een verrassing. Eerder flopte ze met Flirty Dancing, maar nu is Liedje Op Het Eerste Gezicht aan de beurt.

Slechtste concept

Zo k*t als het programma klinkt, is het ook. Samen met Edsilia Rombley (waar overigens ook niks aan is) presenteert ze de verschrikking. In het programma is het de bedoeling dat singles een liedje met elkaar zingen en dan verliefd worden (of zo?). What the f*ck?

De grote John de Mol zou het bedacht hebben, maar hij lijkt niks meer van die taak te bakken. Wie bedenkt dat dit een goed concept moet zijn?

Veel kosten, weinig kijkers

Volgens Tina Nijkamp was dit een belangrijke titel die voor John wel naar boven had gemoeten in de cijfers. Ze legt uit: “Het is zijn eerste studioprogramma sinds Winstons quiz Het Beste Antwoord. Het is jaren geleden dat er zó weinig eigen nieuwe formats van John in een tv-seizoen werden gelanceerd en dat maakt deze titel extra spannend.”

SBS 6 heeft tijdens de eerste aflevering zelfs een reclameblok gedelete. “Dat doen de commerciële zenders vaker bij de start van een heel belangrijk programma voor de zender. Er zijn vanzelfsprekend wel kosten aan verbonden: vermoedelijk rond de 50 à 60 duizend euro ongeveer”, aldus Tina.

Joost Maiburg, verslaggever bij RTL Boulevard, zegt na het zien van de cijfers ook: “dit lijkt Wendy van Dijk’s volgende flop te worden.” Wat zijn die cijfers dan? Nou, het is niet genoeg om in de top 15 van die dag te komen. Dat is dus behoorlijk slecht. Een flop in een notendop.

John de Mol is niet blij

Tina denkt dat John niet blij is: “Oei. Geen vliegende start. Daar zal bedenker John de Mol niet blij mee zijn. Good old Lachen Om Home Video’s scoorde in het tijdslot ervoor pijnlijk genoeg ook nog een stuk meer kijkers: 549 duizend. Geen taart vandaag en waarschijnlijk en zeer rustige app-ochtend voor Wendy en Edsilia.”

Laten we eerlijk zijn: niemand wil meer kijken naar Wendy van Dijk. Persoonlijk word ik er zelfs onpasselijk van om haar op m’n netvlies te hebben. Er heerst dan een soort constante angst of ze niet zal gaan omvallen zonder een gezond lijf te hebben. Stop er gewoon mee.

Nog geen reacties