Entertainment

Wéér een beroemde liefde voor Juultje Tieleman: ‘Stunning’

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman heeft opnieuw een bekend persoon geschaakt. Ditmaal geen Nederlander, maar een Amerikaanse acteur: ene Gavin Casalegno.

Wéér een beroemde liefde voor Juultje Tieleman: ‘Stunning’

Na haar relatie met Gio Latooy (vlogger), Don de Jong (vlogger) en Koen van Heest (Bankzitters) is nu dus Gavin Casalegno de (on)gelukkige, weet ook RealityFBI: ‘Zo te zien zoeken Gavin Casalegno en Juultje Tieleman elkaar steeds vaker op. Drie weken geleden hebben we al aandacht besteed aan dit tweetal, dat toevallig na de breuk met Koen elkaar steeds vaker begon te liken en incidenteel te reageren. Gavin vindt Juultje in ieder geval ‘stunning’. En het is niet vreemd om te denken dat er meer speelt tussen deze twee.’

De 24-jarige Gavin Casalegno is vooral bekend van de Amerikaanse serie ‘The Summer I Turned Pretty’. Ook verscheen hij in de film ‘Noah’ (2014) en de serie ‘The Vampire Diaries’ (2015). Juultje Tieleman kennen we vooral door haar relatie met Gio Latooy en natuurlijk haar heerlijke rondingen. Ze staat dan ook regelmatig model voor onder meer Zalando en Hunkemöller.

Koen van Heest

Vorig jaar augustus verbraken Juultje Tieleman en Koen van Heest, die we kennen van De Bankzitters, hun relatie. ‘Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn’, schreef de 24-jarige blonde dame op Instagram. ‘Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes. Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied.’

‘We houden ontzettend veel van elkaar maar het combineren van werk en relatie is uiteindelijk niet gelukt’, vervolgde Juultje Tieleman. ‘We kijken met heel veel liefde terug op onze relatie, we hebben fantastische momenten meegemaakt en zijn heel verdrietig dat het nu stopt.’

14 reacties

Willy Walden

Wie?

Mr. Nightlife

Iedereen wist het

Koen van geest

Die juultje heb liever flappen in der flamous dan een penetrator

Boyd

Ze heeft nu alle YouTubers gehad, zou ze ook auditie a la Weinstein hebben moeten doen?

graftak

Een grafgezicht opzetten werkt kennelijk als een magneet voor sommige mannen. Apart…

A D D E R G E B R O E D

Het vrije woord word hier helaas vermoord . Iets waar RP bekend om stond om voor te blijven vechten en nu branden ze weer zelf de vingers eraan .

P L I E N

Die gastniet bekend van de Amerikaanse serie ‘The Summer I Turned Pretty’ want niemand of z’n moeder kijkt naar die bagger.
Was dit dan de laatste keer dat jullie over Juultje T. berichten?
Dank daarvoor.

Jimmy Fallon

Mooi zo, Juultje mag lekker optyfen met een enkeltje naar de USA.

Stukje Onbenul

Waarvan moet ik Juultje Tieleman kennen?
Ga je nou de C.V. van elke blonde in het rondbonkende bimbo publiceren hier?

Indie Krek

Alle negatieve reacties hier ten spijt moet ik héél eerlijk bekennen dat ik liever over Juultje Tieleman haar marmot lees dan over het huwelijk van Carlo Boszhard en zijn manlijke eega Adolf H. die er waarschijnlijk verantwoordelijk voor was dat er een hamstertje verstrikt raakte in de endeldarm van Carlo Boszhard.
En daar op vreselijke wijze aan zijn eind kwam. En vervolgens chirurgisch moest worden verwijderd op de EHBO van de Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis.
Maar ja. Anders hat Adolf H. het hamstertje omgebracht in een piepklein gaskamertje dat op de vensterbank past. Carlo Boszhard heeft rare hobbies.

arie de beuker

dit is zo oud nieuws dit was vorige week al bekend. kom op jongens

Barry de bonker

Juultje Pielemans.

Ik weet meer dan jij

Hele vriendelijke en nette jonge dame. Kan ik van de tokkies hier in commands niet zeggen. Ga je eens druk maken om je minimum wage baantje kanskoze tokkie

Natnek

Het zoveelste artikel over de zoveelste no-no.