Entertainment

Mark Baanders groot fan van Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema: ‘Écht een hele relaxte gozer’

Mark Baanders

Mark Baanders blijkt een groot fan te zijn van Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema. Dat laat Slijptol weten in een interview met LINDA. Ook leren we dat de man het heerlijk vindt om zo nu en dan make-up te dragen. Koekoek.

Mark Baanders groot fan van Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema: ‘Écht een hele relaxte gozer’

Aan Mark Baanders werd gevraagd wat zijn lievelingspodcast is. “Zelfspodcast’, antwoordt hij. “Tevens ook de enige podcast die ik ooit heb geluisterd. Jaap is écht een hele relaxte gozer!” Het is een opvallende uitspraak, aangezien de verslaggever van het PowNed van Dominique Weesie (bah) in het verleden RoddelPraat oprichtte met Dennis Schouten en juist niets met zulke gasten te maken wilde hebben.

Ook leren we dat Mark Baanders gek is op verzorgingsproducten. “Qua verzorging heb ik afgelopen jaren veel geleerd, met name verzorging van de huid. Ik ben nu bezig met een eigen skincare-lijn voor mannen: om mannen te verzorgen én te beschermen. Het is niet meer stoer om als man je huid niet te verzorgen! (…) Natúúrlijk moet je als man ook voor je huid zorgen. Ik zou willen zeggen: mannen, maak er een ritueel van.”

Vitiligo

Tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson vertelde Mark Baanders dat hij vitiligo heeft, een huidaandoening waarbij pigmentcellen uit de huid en het haar verdwijnen.

“Normaal gesproken probeer ik de vlekken in mijn gezicht te verbergen, maar dat was geen optie in Expeditie Robinson”, zei hij. “Ik probeerde me zo goed mogelijk te beschermen tegen de UV-straling onder de Maleisische zon. In Amsterdam doe ik er een hoop aan om het te maskeren. Met poeder, met zalf, met camouflagecrème. Hier heb ik het gewoon, dus ziet iedereen het ook.”

“Ik heb best moeite gehad met de rare vlekken”, vervolgde Mark Baanders, die aangeeft dat zijn vriendje Boaz er geen problemen mee heeft. “Hij zei: ‘Goh, ik heb ook niet gekozen van wie ik hou. Als dit is wie jij bent, dan vind ik het prima.’”

12 reacties

Peter G

Walgelijk !

Sinterklaas

Komt er ook nog nieuws over de sterren of blijft het bij de personen die in Dennis zijn telefoonboek staan of waar hij zich op aftrekt op insta ?

dierentuin

Ik ben ook een fan van Schimmelpenninck. Er is toch niets zo leuk als een apie dat gek doet (of gek praat in dit geval). Jongens, alsjeblieft, bel die gast nog eens op!

vlaamse raveteef1942

ideaal groepje om met een pilletje op eens goed met de voetjes van de vloer te geraken

P L I E N

Als je geen nieuws hebt dan bel je Mark Baanders maar weer eens.
Gaat het weer over zijn huidproblemen en zijn smeerseltjes en zijn crèmes..
Wat een armoe is het dus g-o-d-s-a-m-m-e-k-r-a-k-e om telkens weer die LINDA© te moeten citeren on je website van content te voorzien.
Was Gordon alweer vertrokken naar de kliniek in Afrika of naar zijn betonnen projectwoninkje in de sloppenwijken van Dubai?
En was er nog nieuws over die twee vieze befteckeltjes van hem of hebben die inmiddels een overdosis k-0-0-k van de tafel gelebberd en liggen nu in de kliko achter z’n projectwoninkje in de sloppenwijken te rotten?
Ben zeer benieuwd!!

Zoltan Pirelli

Waarom schrijven jullie hier stukjes uit de Linda over als jullie de familie de Mol een stelletje achterbakse maten-naaiers vinden?

Official Peter G

Bijdeze staat hij opde zwarte lijst geen boekingen bij ons meer

Evert

Roddelpraat had ooit wel leuke scoops , nu blijft het door toedoen van de nodige ingehuurde ´krachten ´ voornamelijk een samenvatting van oud nieuws uit verschillende media . Voornamelijk over mensen waar andere mensen totaal geen interesse in hebben

Ome Sjon

Betalen jullie LINDA ook netjes voor hun voorgekauwde MOL nieuws ?

Spekpeter

Verklaart heel veel ook over die twee bilbereden vrienden van hem …

Floris

Ja die Mark he..die denkt aan zijn carrière en de centjes. Die is overgelopen naar de dark side van de Reesema’s en de Schimmelpenninck. Geef niks hoor jongen in de oorlog had je ook foute mensen. Alleen wat gebeurde er na de oorlog?

Natnek

Natuurlijk woont deze flikk€r in k@nkerdam, waar anders?
Afsteken en in de Noordzee af laten zinken. Dan ben je van de meeste gekkies verlost.