Uit eerste hand

Wat is het vermogen van Andy van der Meijde?

Wat is het vermogen van Andy van der Meijde?

Het vermogen van Andy van der Meijde is een vermogen om u tegen te zeggen. De oud-voetballer heeft door de jaren heen flink wat geld op weten te sparen. Van der Meijde is vooral bekend van zijn carrière in het Nederlands elftal, maar hij is flink wat clubs af gegaan. Daarnaast kun je hem ook kennen van de realitysoap Andy&Melisa en Veronice Offsiders. 

Wie is Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde is 30 september 1979 geboren in Arnhem. Hij had het vroeger niet breed, met name door de gokverslaving van zijn vader. Op zijn vijfde werd er al voetbaltalent bij Van der Meijde ontdekt door de plaatselijke voetbalvereniging. Op tienjarige leeftijd werd hij gevraagd om te voetballen voor de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Hier is hij gescout door Ajax om de voetbalopleiding daar te volgen. 

In zijn carrière heeft Andy een aantal voetbalclubs gehad. Hij heeft gespeeld bij Ajax, FC Twente, PSV en het Engelse Everton. Daarnaast heeft hij een hele tijd in het Nederlands elftal gezet als rechtsbuiten. Hij heeft maar liefst 17 wedstrijden mogen spelen in Oranje. 

Op het moment is hij vooral in de mediawereld te vinden. Zo kun je hem kennen van de realitysoap Andy&Melisa. Daarnaast maakt hij nu video’s op YouTube, waarbij de focus vooral ligt op zijn serie Bij Andy in de Auto. Ook is hij onderdeel van Veronica Offside en heeft hij regelmatig een sponsordeal. 

Wat verdient Andy van der Meijde?

Met YouTube verdient Andy van der Meijde zo’n 70.000 euro per jaar met alleen de views. Tijdens deze video’s heeft hij ook regelmatig een sponsor, waar hij natuurlijk nog meer geld van krijgt. Ook is hij vaak het gezicht geweest van grote goksites. Hij is meerdere malen Koning Toto geweest en hij het een tijdje het gezicht geweest van BetCity. Hier heeft hij ook een flink zakcentje mee verdiend. 

Wat is het vermogen van Andy van der Meijde?

Het totale vermogen van Andy van der Meijde is aanzienlijk hoog. Als je kijkt naar zijn vermogen met auto’s, vastgoed en zijn ondernemingen kom je uit op zo’n 6 miljoen euro. Andy van der Meijde is nog steeds bezig met het spekken van zijn vermogen met zijn huidige verdiensten van sponsors, YouTube en af en toe een optreden met de Offsiders. 

Nog geen reacties