Instagram

Rose Bertram laat niets aan de verbeelding over in deze bikini

Rose Bertram laat niets aan de verbeelding over in deze bikini

Rose Bertram is vooral bekend als model, maar de dame post ook graag pikante foto’s op Instagram. Dit keer heeft ze ook weer een pikante foto gemaakt in een bikini. Hierin laat ze niet veel aan de verbeelding over. 

Rose Bertram over de juice

Begin dit jaar heeft Rose Bertram het een en ander verteld over haar ervaring met juicekanalen. We kunnen in ieder geval stellen dat ze hier geen goede ervaring mee heeft. Zelf zegt ze dat dit een grote invloed heeft gehad op haar geestelijke gezondheid. Tijdens een interview met LINDA zegt ze dat ze nachten niet heeft kunnen slapen door de juice. 

Ze zegt dat ze er dan wakker van ligt terwijl ze nadenkt over wat mensen wel niet van haar denken. Rose vindt het zelf erg lastig om dit soort juice te combineren met het moeder zijn. Ze heeft het idee dat juicekanelen een heel ander beeld scheppen van hoe het daadwerkelijk is. 

De pikante bikinifoto van Rose Bertram

Ondanks dat ze moeder is, vindt Rose Bertram het niet erg om een pikante bikinifoto met ons te delen. Op haar Instagram verhaal laat ze dit ook graag zien. Natuurlijk is dit geen erg lichaam om naar te kijken. Kijk zelf maar snel naar de foto!

Nog geen reacties