“Wat ben je mooi zonder bril”

Nee, dat is nog nooit tegen ons Jan gezegd. Want Janus is ook zonder bril niet om aan te gluren. Wie dat wel vaak hoort is Shirma Rouse. En dat vindt ze dus zelf ook. Maar ze heeft -4 met cilinder en dus draagt ze een bril. Het is niet bekend of Shirma reeds bekend is met lenzen, maar haar nieuwe montuurtje is enig.

Ze is vanaf nu Elton Johnna en het is haar ding of zo. Nou ja, die heeft ook weer aandacht gehad.

24 reacties op ““Wat ben je mooi zonder bril”

  • Zwijntje zegt:

   Dit dikke zwijn is al 500 jaar aan de lijn.
   Ome Jan is wel een fan als vrouwtjes op zijn snoetje gaan zitten.
   Ik zou het alleen niet met deze dikke pad uitproberen.
   Je stikt instant.

   8
   18
   • Tonnie M. zegt:

    Is niet echt een aardige opmerking over een vrouw die jou waarschijnlijk niet eens ziet staan, al heeft ze een vergrootglas erbij.

    Nutteloze toetsenbordridder.
    Schrijf dan niks.

    En mocht je erover willen praten op de Fandag van Roddelpraat dan ben ik er voor je. Je kunt me herkennen aan m’n dikke pens en de zwarte honkbalknuppel in m’n hand waarmee ik je manieren ga leren. Sneue kut.

    16
    4
    • Nu zegt:

     Sneue reactie van beide.
     Vraagje. Hoe zwijntje bewerken met dikke pens en honkbalknuppel?
     Vaak zijn trollen van die magere Marokkaantjes en die kunnen rennen hoor.
     Dat zijn ze immers gewend. Ga je er achter aan dan?

     2
     0
 1. Respect ✌️ zegt:

  Het is een simpele achtergrondzangeres en dat is niet zonder reden..zangkunst is middelmatig en ziet er uit als een molenpaard waar niemand naar wilt kijken.

  5
  3
 2. Shoarma Roes zegt:

  Nou ff wat positiever graag, d’r is al minstens n kwart volume vanaf! Nu alleen nog een personal stylist want die planga en wenkies zijn het net niet

  2
  2
 3. Pascallie zegt:

  Ik vind haar bril juist hartstikke LEUKKKKKKKKK! Wat ik minder of zelfs totaal niet leuk vind, zijn de racistische reacties onder sommige artikelen want racisme is gewoon een beetje uit de mode. Beetje flauwe pap geworden. Dat je Famke een achterlijk wijf noemt oké maar waarom een lief klein babyietje voor aap uit maken ? Misschien dat juist daarom die sticker dient??? Waarom ook weer hier Shirma uitmaken voor aap ? Als je dit in m’n bek zou zeggen over hen, roggel ik je hele smoel vol alsof ik een lama ben en daarna sla ik je met een stoel. Echt. Ik zweer het, dat beloof ik je. Stelletje kneuzen hier maar dan lachen over het IQ van Famke, nou, ik denk dat zij sowieso betere seks heeft met die glimmende knappert dan wie dan hier ook, dat moet je haar wel nageven en daar krijgt ze héle mooie kindjes mee. Zo mooi dat door dit soort gedoe, er een sticker op het hoofdje gaat. Begrijpelijk. Zo. Is dat ook weer duidelijk waarom ze dat doet. Helemaal niet zo achterlijk als dat ze normaliter achterlijk kan zijn dus.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.