Shirma Rouse gaat weer sporten (en liegt)

Shimra Rouse

Niet alleen onze Jan probeert van zijn overtollige kilo’s af te komen, ook Shirma Rouse gaat weer sporten. Ze is 1,5 jaar stabiel in gewicht, maar gaat nu voor de laatste 156 kilo. We zijn blij dat we al die tijd mee mogen op haar fat to fit journey. We houden jullie natuurlijk ook op de hoogte.

Wat wel vreemd is dat Rouse precies dezelfde foto gebruikt als in oktober 2021. Je gaat me toch niet vertellen dat ze in de tussentijd wel weer is aangekomen hè? In oktober was ze trouwens 9 maanden op gewicht gebleven. Dus dan zou ze nu 1 jaar en 3 maanden stabiel zijn en niet 1,5 jaar. Wat een leugenbel.

https://www.instagram.com/p/CcxUZivjpT8/?utm_source=ig_web_copy_link

17 reacties op “Shirma Rouse gaat weer sporten (en liegt)

  • dierenbescherming zegt:

   Zeg, denk ook aan het dierenwelzijn. Geen enkel paard overleeft een ritje met een kamerolifant.

   19
   17
  • Michiel zegt:

   een gemiddeld paard weegt 600 KG en mag 20% van zijn/haar lichaamsgewicht dragen. no way dat er een manege is die deze dame op een paard laat klimmen. eerst maar eens bij de 100KG in de buurt komen. en dat lijkt bij deze dame een haast onmogelijke opgave.

   7
   16
 1. Sarah zegt:

  Misschien moet ze net zoals Samantha Steenlijk eens aan paardrijden. Van paardrijden val je zo maar 22 kg af. Alleen zo jammer dat mensen die zoveel paardrijden zo agressief worden, het lijkt wel of ze aan de illegale pillen zitten!

  22
  12
 2. Pimpernel zegt:

  Misschien moet ze paard gaan rijden , maar dat is weer zielig voor dat paard , een hobbelpaard dan maar. het is maar een tip voor mevrouw.

  7
  13
 3. Timmy zegt:

  Ik ga ook weer aan de bak. Dikke bak met ijs dan wel te verstaan. In haar geval zou ik mij meer richten op de intake aan de output aanpassen dan sporten. En als ze gaat sporten dan zwemmen in lekker koel water. Hardlopen moet ze haar gewrichten niet aandoen zo te zien. Dressuur schijnt ook te werken als een tiet.

  1
  7
 4. Marianne zegt:

  Wat een negativiteit kan men nu eens leuk positief reageren dus zet lekker door ik wens je succes met afvallen

  11
  3

Reacties zijn gesloten.