Wasbakkenblaffer Doedens in therapie

Ferry Doedens 2

Nou, dat werd tijd. Eerst vanwege je cokeverslaving uit GTST geschopt worden en daarna uit pure ellende dag in dag uit aan je buitenboordmotor rukken om de huur te betalen. Ieder mens zou even op de sofa moeten liggen voor wat psychische hulp dan.

‘Ik vind het leuk om de randjes van het leven op te zoeken. Dat kan een gevaarlijke cocktail zijn van gedachtes, voornemens en uiteindelijke keuzes.’ Het enige randje dat Ferry de laatste tijd nog opzoekt is die van zijn wasbak, die hij iedere keer moet volblaffen voor zijn Only Fans. Dus de in de warre prutser is in therapie gegaan. “Het is zo lekker om alles aan iemand te vertellen! Als tip krijg ik terug om vaker mijn rust te bewaren. Helemaal top. Ik kan het echt iedereen aanraden.” Nou Fer, als we tips willen om ons leven op orde te maken zal jij wel de laatste zijn naar wie we zouden moeten luisteren. Hup, gier die salami nog eens door je klauwen.

217 reacties op “Wasbakkenblaffer Doedens in therapie

 1. Sjaak de boer zegt:

  het is een vreselijke arogante klootzak .. met narcistische trekjes. en grootheidswaanzin..

  0
  0
 2. Dr. Phil zegt:

  voor de heren van deze site zouden een paar sessies ook geen overbodige luxe zijn

  0
  0
 3. Wasbakblaffer zegt:

  Ga gewoon een normale baan zoeken en stop met janken man!
  Deze wasbakblaffer gaat de maatschappij nog veel geld kosten de rest van zijn leven.

  0
  0
 4. Wieisdemol zegt:

  Nou… nou… nou… niet zo kritisch over Ferrytje Doedens. Die jongen werkt hard voor zijn geld en als hij dat wil uitgeven aan een paar goede banksessies waar iemand naar hem luistert dan is daar niks mis mee. Op het werk hebben ze allemaal last van verstopte oren. Fer heen.

  0
  0
 5. Fapbond Nederlandse Federatie FNV zegt:

  Ferry schijnt doof te worden. Vervelend voor hem maar hij kan dan natuurlijk eerder met pensioen. Zwaar beroep dat rukken. Wij doen alles voor zo’n lid,

  0
  0

Reacties zijn gesloten.