Uit eerste hand

Waarom RoddelPraat van Famke Louise verloor

Waarom RoddelPraat van Famke Louise verloor

Even een Tiktok tussendoor die we leuk vinden om te delen. We verblijden onze trouwe kijkers en lezers namelijk graag. Een cabaretier legt uit waarom RoddelPraat van Famke Louise verloor: ‘Famke Louise is geen kunst’. Dat verklaart een hoop. Bekijk hier het fragment van Fabian Franciscus.

Verloren zaak

Inmiddels is het alweer eventjes geleden dat bleek dat wij de rechtszaak met Famke Louise hadden verloren. De wonden beginnen langzaam te helen. Al weten we nog steeds niet waarom we deze zaak verloren hebben. Volgens de rechter hadden wij de muziek van dat achterlijke wijf nooit mogen interpreteren. En dat is gek, omdat ‘kunst’ altijd vrij te interpreteren is. Daarom is het kunst.

Kunst mag niet geïnterpreteerd worden

Fabian Franciscus, cabaretier, plaatste op TikTok een fragment Waarom RoddelPraat van Famke Louise verloor. Daarom delen we het met jullie. Wellicht valt er nog iets te lachen op deze grauw vrijdag de dertiende. “En Famke Louise vind ik ook wel leuk. Die heeft dan nu een rechtszaak gewonnen tegen RoddelPraat, want RoddelPraat wilde eigenlijk het liedje van Famke Louise, dat zij misbruikt zou zijn door Ali B… Dat mochten ze niet interpreteren. Wat ik heel raar vind, want dat is ‘kunst'”, legt Fabian uit. En dat vonden wij ook al gek.

Waarom RoddelPraat van Famke Louise verloor

Waarom RoddelPraat van Famke Louise verloor, hij vervolgt: “Je mag kunst gewoon altijd vrij interpreteren. Maar dat mag blijkbaar niet bij Famke Louise. En ik denk dat dat is, omdat de rechter heeft bepaald, dat Famke Louise geen kunst is.” Aahh…! Precies. Leuk. Voor Glenda de valse zangeres heeft hij ook nog iets op de plank liggen: “Anders kan het toch niet gewoon? Of ze heeft gewoon een hele goede rechter. Dat kan nog gewoon. Net als Glennis Grace… Die heeft ook een vrij goede rechter… *maakt vuist gebaar*” Ook leuk. Bedankt, Fabian.

View post on TikTok

Nog geen reacties