Entertainment

Vriendin Tim Hofman een half jaar zonder inkomsten: ‘Ik ben te lui’

vriendin tim hofman

De vriendin van Tim Hofman heeft haar influencer inkomsten van 2023 gedeeld met haar volgers. Ze roept mannelijke influencers op om hetzelfde te doen.

Diarree-aanval

Links kattenvrouwtje Lize Kopershoek, beter bekend als de vriendin van Tim Hofman, voelde enkele maanden geleden nog de noodzaak om haar darmproblemen te delen met heel het internet. Dit ‘bizarre’ incident speelde zich af in New York, waar zij was voor een evenement over stripboeken. Bijzonder dat zij in tegenstelling tot haar schoonfamilie zich niet druk maakt om het klimaat en dus ongegeneerd naar de andere kant van de wereld vliegt.

Dit bizarre maagprobleem kwam voort uit een bagel die verkeerd was gevallen, erg relevant om te weten uiteraard. Gelukkig vond ze een oplossing. “Ik ben heel blij dat toen ik een diarree-aanval kreeg (waarschijnlijk door dit broodje) ik in een boekwinkel was met een wc erin. Diarree in zo’n Amerikaanse wc is trouwens echt verschrikkelijk want het drijft.”

Vriendin Tim Hofman een half jaar zonder inkomsten: ‘Ik ben te lui’

Lize heeft haar inkomsten per maand van 2023 laten zien op door middel van een Instagram-reel. Erg transparant denkt men vast, maar de achterliggende boodschap viel al te raden door haar linkse karakter. Zij wenst dat ook mannen dit gaan doen. Ze maakt zich hier hard voor, omdat er een bedrijf is dat alleen maar mannen heeft ingehuurd voor bepaalde klussen. Feministisch geneuzel.

In de maanden van Lize is te zien hoe zij in maar liefst 6 maanden 0 influencer opdrachten heeft gedaan. Verder verdient ze ruim 32 duizend euro met slechts 12 verschillende klussen. De vriendin van Tim heeft het dus goed voor elkaar, maar zulke vrouwen hebben altijd wel wat te klagen.

Ze geeft aan dat nog zeker 20% naar de Belastingsdienst gaat, maar zij te lui is om dit uit te rekenen. Om Lize een handje te helpen; zonder de 20% is het ruim 25 duizend euro.

View post on Instagram
 

7 reacties

Frigidegriet

En te lui om op d’r rug te liggen..

gabelstraplerfurher Henk

Het zijn en blijven lui linkse niksnutten die geen kudt kunnen. #cancellen

Scooby Doo

En ja hoor, zonder vooraankondiging is de situatie op deze website gewijzigd. De overdenkingen tijdens de 2 kerstdagen heeft dus niets uitgemaakt. zelfs de comments in de vorige situatie zijn verdwenen. Blijkbaar wil de hoofdrolspeler ofwel Dennis Schouten met zijn rechterhand Jan Roos afstevenen op een rampzalige 2024 !

Bromsnor

Vroeger wisten wij wel raad met dit linkse tuig. De knuppel erop.

Kenny

Als ik die foto zie, ruik ik pardoes een spruitjes, geitenkaas, sojamelk loeft? Ben ik nu juist?

Sjek

Heeft deze sjik de sjek op de rails staan groeien?

Natnek

Zij pist gegarandeerd door een borstel