Entertainment

Famke Louise vertelt de waarheid: ‘Geestelijke achterstand’

famke louise

Famke Louise is samen met collega influencer Vonneke Bonneke een podcast gestart; Toeters en Bellen. De naam van de podcast refereert aan een van de vele bizar domme momenten van Famke Louise, met haar vreselijke Marokkanen accentje.

Rechtszaak Roddelpraat vs. Famke Louise

Uiteraard is er al een langere historie tussen Roddelpraat en Famke Louise. Mevrouw had Roddelpraat aangeklaagd, omdat er ‘zogenaamd’ een liedje was uitgelekt in de reguliere uitzending. Dit nummer mocht niet met de buitenwereld gedeeld worden, al had zij ditzelfde nummer ook al kort laten horen op social media. Hoewel er bewijs was, stelde de rechter Famke toch in haar gelijk. De berichten die zij ontving van Roddelpraat-fans werden haar te veel, waardoor ze afstand nam van social media. Helaas is die fase nu voorbij, we mogen nu weer ‘genieten’ van haar aanwezigheid op social media.

Famke Louise vertelt waarheid: ‘Famke Louise heeft een geestelijke achterstand’

Als men dacht dat het niet erger kon, is zij tot overmaat van ramp vanaf 1 januari een nieuwe podcast gestart met Vonneke Bonneke. Het is vooral af te raden om te gaan luisteren of kijken. De verschrikkelijke stem en het accent van Famke irriteert mening luisteraar al na 10 seconde luisteren. Verder worden er ook niet bijster interessante thema’s behandeld. Zo geeft Vonneke in de eerste aflevering aan dat zij één kind echt veel vindt en haar dit zwaar valt, ook Famke deelt deze mening.

Vonneke vraagt in de podcast aan Famke wat zij er van vindt dat mensen zeggen dat zij dom zijn. Op deze vraag reageert ze ook weer achterlijk dom en zegt ze op de meest idiote manier; ”ja uhm, wij zijn niet dom.”
Gelukkig lachen ze elkaar na dit moment hard uit, is er toch nog een soort van goed zelfbeeld bij zulke mensen met bijzonder weinig intelligentie.

Ook leest Famke een comment voor. ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, Famke Louise heeft een geestelijke achterstand.’ Deze uitspraak is natuurlijk feitelijk juist en bovendien is het erg verrassend dat er ook nog zinnige dingen uit Famke komen.

8 reacties

Kees

Het is toch algemeen bekend dat ze zwakbegaafd is. Alleen die reedt en haar jeugdigheid heeft haar beroemd gemaakt. Verder weinig aan en daar komen nu steeds meer mensen achter, Next!

Samantha Barbie de Jongh

Hoezo vertelt ze de waarheid? Ze deed toch niet mee mee?

Uuh van Uuh

Uhhm, uuuhm, uuuhm, uuuhm

Peter G

jantina hahahahaha

Kevin69

Dat achterlijke wijf, Dennis en Vonneke Bonneke tegelijk kandidaat laten zijn bij de Slimste Mens lijkt me een interessante aflevering opleveren.

Famke louise

Ja ik heb wel echt een geestelijke achterstand srry dat ik t altijd ontkende

Don de Jong

Hoi Famke, je bent erg inspirerend, zou je ook eens een podcast met mij willen opnemen? Het is echt een succes, check de commands maar onder mijn eerdere podcast.

Don de Jong

Kom je ook bij mij in de podcast?