Entertainment

Vriendin Douwe Bob over alcoholgebruik: ‘Maakt veel kapot’

douwe bob vriendin anouk

De 31-jarige zanger, Douwe Bob, is niet alleen vader van drie kinderen, waarvan zij alle drie een andere moeder hebben, maar ook zwaar alcoholist. Verloofde Anouk probeert Douwe van de alcohol af te houden.

Vaderschap Douwe Bob

Binnen een half jaar heeft de naam van Douwe Bob drie keer op een geboortekaartje mogen verschijnen. In 2021 werden dochters Bobby Lou en Ziggy geboren. In mei 2022 kwam zoontje Elias ter wereld. Helaas is het geen grote happy family geworden, want de kinderen hebben, zonder enige verbazing, allemaal een andere moeder.

Gelukkig heeft Douwe de liefde kunnen vinden bij de moeder van zijn zoon Elias, Anouk. In december 2022 heeft Douwe, in bijzijn van vrienden en familie, Anouk ten huwelijk gevraagd. Sindsdien zijn de twee verloofd, maar of de trouwerij ook plaats gaat vinden, dat blijft altijd maar de vraag.

Vriendin Douwe Bob over alcoholgebruik: ‘Maakt veel kapot’

In november 2023 heeft Douwe, nadat hij zijn agressiviteit heeft kunnen uiten tijdens een gevecht in Abcoude, laten weten dat hij kampte met een serieus alcoholprobleem.

“Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving te veel problemen”, postte de zanger destijds op zijn Instagram.

Volgens Douwe gaat het de goede kant op, en zegt hij al twee maanden clean te zijn. Zo liet Douwe in een gesprek met het AD weten dat één van de drie moeders, zijn verloofde, Anouk hem helpt van de drank af te blijven. “Ik heb mijn vader verloren aan de drank, je zou denken dat ik er daarom een afkeer van zou hebben gekregen. Dat is niet het geval.”

Vreemdgaan

Douwe is duidelijk niet alleen verslaafd aan alcohol, maar ook is het algemeen bekend dat Douwe niet vies is van vreemdgaan. Terwijl zijn verloofde Anouk thuis op de bank zit, met zoontje Elias, doet Douwe het graag met een ander. Zo maakte Yvonne Coldeweijer afgelopen zomer nog bekend dat Douwe op zijn trip in Suriname een wilde nacht beleefde, met een mysterieuze dame op een hotelkamer.

“Ik had een aantal jaren een heftig en wild leven. Met Anouk was het voor het eerst dat een persoon niet de deur dichtgooide nadat ik vreemdging en dat is zo vertederend”, vertelt Douwe tijdens een interview met RTL.

12 reacties

Bob Douwe

Mooi, goed om te horen dat Douwe Flop dus nog steeds zuipt als een oorlogschip. Hij was laatst ook nog dronken bij dat RAI feestje en dat samen geeft maar weer eens aan waarom hij ook eerder was gestopt met de behandeling.

D&D

3 kids bij 3 vrouwen en ook nog eens verslaafd aan D&D met als gevolg agressiviteit. Zon kerel wil je toch niet bij je kind. Dit is echt een gevalletje gratis geld. Ik kan niets anders bedenken.

Choco Prince

Treurige junk die er uitziet alsof het het hele jaar carnaval is. Alaaf!

Droge muts

Bob wou mij ook nemen maar ik werd niet nat van hem.

Arie

3 jong bij 3 verschillende vrouwen?
De gemiddelde swarte zou er jaloers zijn.

Biem

Is Bob er een met een zwarte groot groot groot vader? Hij heeft namelijk dezelfde drang. Veel zuipen, overal kinderen maken en dan wegwezen.

Lekkende muts

Kijk die twee dan, ze kunnen het spookslot in de Efteling weer openen en deze twee griezels erin zetten.

Alcohol misbruiker

Douwe Bob maakt meer kapot dan drank goed kan maken.

Borderliner

Die vrouw is niet goed snik dat ze zichzelf heeft verloofd aan die halve lampenkap. Zal vast een gevalletje Borderline zijn.

Deexvanbob

Gelukkig laat zijn neusschotje hem niet in de steek

clockworks orange kabouterke plop

niet de Bob maar plopper de plopper de plop , in and out , thats how we like it

Natnek

3 domme wijven waarvan anouk 0 zelfrespect heeft.
Sneu voor die kinderen.