Entertainment

Sarah van Soelen vraagt om cadeaus voor Valentijnsdag: ‘Ik hou van Cartier’

sarah van soelen

Sarah van Soelen, de meest beruchte ex van ons land, heeft dit jaar geen liefde op Valentijnsdag. Toch ontvangt ze met alle liefde cadeaus, maar hier heeft ze wel een specifieke voorkeur voor.

Sarah van Soelen en André Hazes

Sarah van Soelen heeft haar bekendheid te danken aan haar relatie met André Hazes. De relatie waar ze eigenlijk niet meer aan gelinkt wil worden, maar waar ze het nog wel constant over heeft. Eerder liet ze in een interview al weten dat zij het meest Hazes-moe is van iedereen, om in het volgende interview weer te praten over haar ex-vriend. Dan weet je ook absoluut niet wat je wilt.

Sarah en André zouden namelijk een huis hebben gekocht en hebben gepraat over kinderen. Vervolgens vertrok André naar de kliniek om te werken aan zijn verslavingen en maakte hij het uit met onze Sarah. Een grote shock voor Sarah, want die dacht dat ze het helemaal gevonden had bij Dré.

Sarah van Soelen vraagt om cadeaus voor Valentijnsdag: ‘Ik hou van Cartier’

De twee zijn inmiddels al enige tijd uit elkaar en André heeft alweer een tijdje een relatie met zijn Monique Westenberg. Ze vormen samen met hun zoontje weer een heel gelukkig gezin en Sarah blijft met een gebroken hart achter.

Sarah maakt ook maar al te graag duidelijk dat zij degene is die alleen achter is gebleven, zelfs als ze reclame maakt voor Valentijnsdag. Ondanks dat ze geen liefde heeft, ontvangt ze maar al te graag cadeaus. Ze geeft de mannen dan ook maar al te graag wat tips. “De cadeaus mogen komen”, zegt ze in haar video. “Ik hou niet van bloemen, ik hou van Cartier”, zegt ze grappend. Nou als iemand haar Cartier stuurt, is ze waarschijnlijk de laatste die het terug zal sturen!

 

11 reacties

Moniek

‘Ik hou van Cartier’, en dat zonder relevante opleiding, werk, noch werkervaring. Het gegeven dat ze dan alsnog leeft in deze luxe roes, zegt mij dat ze leeft van iemands gratis geld. Maar wacht eens even. Er heeft hier op de site wel eens een comment gestaan dat ze een rijke pa heeft. Dat verklaard veel.

Jekson

Oef dat filmpje. Deze meid lijkt rond de 50. Maar ze is in de 20. Is dit de nieuwe Michaëlla Jackson?

Choco Prince

Een Cartier neusschotje is het perfecte kado voor deze Realdoll.

John

Lijkt wel Barbie, wat een nep. Gelukkig heeft ze rijke pa die vast wat toeschuift

Raven met worst

Wat ben je dan?
Een h0er!!!

Halfslappe huigstamper

Alles is nep aan deze goedkope stoepsnol, dus nep-Cartier is goed genoeg voor haar.

Bobbi Eden

Is Cartier de Franse benaming voor bukkake??

Spekpeter

Ze begint steeds meer op Vanessa te lijken …

Jimmy savile

En die denkt dat ze dat zomaar gaat krijgen?
Zelfa een beetje vaseline moet je verdienen!

Natnek

En toch vind ik haar een best lekker poppetje.

Maar zij moet wel haar waffel houden.

Voor al die neppers

De handtasje was ook al nep
Kan die neppe Cartier erom wel bij
Profiteurs ga werken hard werken voor geld
Je ziet er zo uit uit o