Entertainment

Vriend van Pip Pellens: ‘Ze kan de hele buurt bij elkaar krijsen’

Pip Pellens

Pim Wessels is van mening dat zijn vriendin Pip Pellens een geboren moeder is. Dat vertelt de acteur aan het tijdschrift &C. We kennen Pip vooral nog van haar bebloede inlegkruisje dat ze deelde op Instagram.

Vriend van Pip Pellens: ‘Ze kan de hele buurt bij elkaar krijsen’

‘Aangezien ik nog in mijn kraamperiode zit – en dit daar onderdeel van is – wilde ik ook graag dit stukje delen om te voorkomen dat alles wat ik plaats alleen maar leuk en geweldig lijkt’, schreef Pip Pellens eerder. Ook voegde ze er een smerig plaatje van haar bebloede inlegkruisje aan toe. ‘Begrijp me niet verkeerd; ik vind het GE-WEL-DIG wat mijn lichaam doet en kan op het moment. Om erachter te komen dat ik gewoon mijn kindje in mijn buik heb kunnen maken en haar nu elke dag zie groeien door het eten wat ik haar kan bieden, vind ik echt te gek. Echter is het herstel na een zwangerschap niet niks. Er komt veel bloed, plas, pijn en slaap te kort bij kijken.’

‘Waarom ik mijn – nette – inlegkruisje deelde was juist om de reacties die ik vooral veel in mijn DM heb gekregen. Van vrouwen die net bevallen zijn en in hetzelfde schuitje zitten. Van vrouwen bij wie het herstel al dan niet gelijk verloopt. Dat je – wanneer je deze foto ziet – je even niet alleen voelt’, aldus Pip Pellens.

‘Heel af en toe vind ik het een bizar idee dat niemand deze baby straks weer ophaalt’

Inmiddels heeft het stel een kind en dat gaat hen volgens Pim ‘natuurlijk af’. “Van mijzelf weet ik niet of dat waar is, maar Pip is een geboren moeder. Het gaat supergoed met haar”, zegt hij. “Ik vind het wel heel gek om een kindje te hebben. De onredelijkheid van onze dochter Lily is soms alleen moeilijk. Ze kan de hele buurt bij elkaar krijsen terwijl ik me afvraag wat we nog meer voor haar kunnen doen. En heel af en toe vind ik het een bizar idee dat niemand deze baby straks weer ophaalt, maar dat wij haar ouders zijn en dat ze blijft.”

9 reacties

Raven met worst

Ik ook,als ik weer een dikke dampende keutel aan het kleien ben !

Monique

‘Ze kan de hele buurt bij elkaar krijsen’, een huil baby dus. Is Duncan Laurence al gealameerd. Die zal het naast transformertjes vast ook wel willen opnemen voor huil baby’s.

Kat

En wie zijn deze 2 mensen?

Official Peter G

Wie zijn die 2 nog nooit van gehoord

Barry de bonker

Mijn vriendin ook,als ik haar hard en droog in haar @nus neem !

Vieze joop

Kan iemand mij uitleggen waarvan ik die 2 kneuzen moet kennen .

Toiletpapier nieuws

Zijn dat 2 donateurs die wat extra betalen voor wat aandacht hier ?

Floris Wyers

Nou Pim, dat krijsen heeft ze niet van een vreemde. Weet je nog hoe je reageerde toen ik mijn 20cm lange heipaal zonder spuug tussen je kadetjes parkeerde in het frikandellenbos?

Natnek

Ik ben zelf vorig jaar voor het eerst vader geworden en mijn kind is het beste dat ik ooit gedaan heb in mijn leven.
Maar dat betekent niet dat het niet enorm afzien kan zijn, want dat kan het zeer zeker.