Voetbalshow VTBL stopt vanwege te lage kijkcijfers

8A76B791 E056 4A78 B70C 5BCF714839BA

Een woordvoerder van RTL laat weten dat het programma geannuleerd is vanwege te lage kijkcijfers.

Hoe triest is dat? Het programma liep al voor geen meter, maar is uiteindelijk geflopt met maar 30.000 kijkers. Een gemiddelde beginnende YouTube heeft al meer kijkers.

Logisch dus dat RTL het stop heeft gezet, maar het blijft triest.

37 reacties op “Voetbalshow VTBL stopt vanwege te lage kijkcijfers

 1. Hans Worst zegt:

  het wordt tijd dat er weer goede tv in nederland wordt gemaakt zoals op volle toeren de pinup club showmasters

  7
  3
 2. Moet iets kwijt (off topic) (1) zegt:

  RTL heeft een bedrijf voor YouTubers wat We Are Era heet. Een personalitie hiervan is Don de Jong. Don gaf een maand geleden of zo aan niet meer te willen. Dit lijkt me niet iets om grapjes over te maken.

  1
  4
  • Moet iets kwijt (off topic) (2) zegt:

   Als mister Tegeldepot aan hem vraagt of hij gelukkig is zegt die ja. Voordat je de man van de leugendetector ziet knikken, zie je dat er geknipt is.

   0
   6
  • Moet iets kwijt (off topic) (3) zegt:

   Als mister Tegeldepot vervolgens vraagt of die een halfjaar geleden ook gelukkig was (ten tijde van Juultje Tieleman), zegt die nee. En dan zit er ineens geen knipje tussen.

   0
   6
  • Floris Weyers zegt:

   Even rustig tegen mijn vrind 040 wil je? Hij is goed op weg, zo krijgt hij straks een Wajong uitkering en bestaat zijn dagbesteding uit het geilen op social media girls.

   3
   3
  • Floris Weyers zegt:

   95% is wat veel, schat het eerder op zo’n 10% max. afhankelijk van het topic. Toch heb in geen hekel aan je, eerder een zwak, iedereen kan vroeg of laat met tegenwind te maken krijgen, het ga je goed kerel.

   2
   1
  • Floris Weyers zegt:

   Divers, ben nog steeds aan het ondernemen, daarbuiten reizen, uit eten, een goed boek en af een toe een concert of festival. Niet heel bijzonder maar ik vermaak me wel. En dat wil ik je meegeven, jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk.

   2
   2
  • Zucht zegt:

   Zucht, waarom reageer jij altijd onder de verkeerde reacties Weyers? En hoe kan het dan dat je de hele tijd op RP ben, want je reageert altijd binnen no time op commants.

   2
   2
  • Floris Weyers zegt:

   040, je bent nog niet van me af, ik blijf je (on)gewenst van advies voorzien. Geloof je me niet ook prima, ik kom hier om te lachen, niet om uit noodzaak want ik verdien mn eigen geld. Wat doe jij de hele dag behalve steun trekken?

   2
   2
  • Vragen zegt:

   Ik had u twee vragen gesteld. Geef daar maar eerst eens antwoord op meneer Weyers. En u had het over “geilen op social media girls”. Maar sinds wanneer is Don de Jong een meisje?

   1
   2
  • Floris Weyers zegt:

   Sociaal media girls in het algemeen, en wilt u beide vragen herhalen? Ik.heb dit uit de tekst helaas niet kunnen herleiden.

   2
   0
  • Hansie zegt:

   Zullen we de “leugendetector” liever polygraaf noemen? Er is namelijk geen causaal verband tussen een leugen en de gemeten parameters.

   0
   2
 3. Transgenderspotter zegt:

  Jantje Roos Te Bergen gespot tongend met een Transgender in Cafe d’Alderliefste. respect!

  5
  1

Reacties zijn gesloten.