Villa Gordon eindelijk verkocht

Het hok van die bipolaire cokejunk stond maar liefst 8 jaar te koop, maar is nu eindelijk verpatst. De vraagprijs was ooit 3,25 miljoen, maar werd na geen interesse 2,95 miljoen. Voor hoeveel de villa uiteindelijk is verkocht is onbekend.

Het huis stond ook nog te huur voor 10k per maand. Daar heeft ook nooit een hond op gereageerd. Overigens is het verkocht onder voorbehoud, dus als de kopers de financiering niet rond krijgen zit ie er nog mee, terwijl hij zo gelukkig in Dubai is.

Hieronder het bloedordinaire onderkomen.

11 reacties op “Villa Gordon eindelijk verkocht

 1. Gordon Tonggenot zegt:

  Gefeliciteerd Gordon! Ik hou jouw naam hoog, want iedereen die mij vandaag een dislike geeft, die krijgt van mij een stinkende zweetvoet met scherpe teennagels door zijn hol heen. Feet the world!

  5
  59
  • Gordon Tonggenot zegt:

   Alvast één waarschuwing: die haters zijn nog niet van me af! Zeg waarom zitten jullie mij te trollen? Hou het leuk. Ook voor de andere lezers. En nou: Iedereen Kappen Met Die Dislikes!!!

   4
   47
  • Gordon Tonggenot zegt:

   Weet niet wie dat stuk stront is maar die is niet helemaal goed Иødrøg, ik denk dat ik mij wel begrijp.
   Zei ik dat tegen jou of zei jij dat tegen mij? Mar ze moeten kappen met die dislikes.

   Dit is serieuze praat. Daarna is mijn liefde voor andere mensen bekoeld. Hahaha even serieus, wie zijn deze stukken stront die over de rug van Dennis en Jan publiek willen scoren? Persona non grata. En nou ga ik rukken.

   GN

   2
   24
 2. Pisnicht zegt:

  Prettige gedachte om het neukhol over te nemen waar ze zijn poep hebben aangestamp. Zou met een mondkapje zwemmen met die gedachte en nog moeten kotsen. Moet nu al kotsen.

  12
  7
  • Van Pootensteijn zegt:

   Wat een abject taalgebruik bezigt u. Dat zegt wel wat over uw perverse geest. Ik als ware Van Pootensteijn sta ver boven uw abominabele level.

   3
   1
 3. Jan Smegma zegt:

  In de basis leuk huis, ken het nog van de vorige bewoner.
  De afgunstige reacties van Jan R. op een ieder die het beter heeft, en dat is al vrij snel, begint wel erg pijnlijk te worden. Zelfs Gordon kan er niks aan doen dat de schrijver van dit stukje blut in een scheidingsflatje woont.

  2
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.