VIDEO: Gio stunt met Ferrari op de snelweg

Hoeveel vlogs gaan er nog komen voordat Gio (bekend van Jade) zijn Ferrari 458 Speciale in de prak rijdt met dit soort gedrag?

YouTube-mogul Gio heeft zijn pixelsucces in de afgelopen tijd kundig omgezet naar een dikke villa en onder meer een Ferrari 458 Speciale in zijn garage geparkeerd. Maar in plaats van een circuit afhuren voor wat spielerei met dat PK-kanon doet hij liever tunnelruns, zoals we laatst al zagen.

In een van zijn laatste vlogs probeert hij naar een maat in een Porsche 911 zijn hand uit te steken. Al rijdend. Op een snelweg. Kortom; er staat straks een 458 bij een schadehersteller met krassen rondom.

[vplayer id=2659]

13 reacties op “VIDEO: Gio stunt met Ferrari op de snelweg

 1. Mclovin zegt:

  Ik vraag me serieus af waarom al deze gasten met dit gedrag wegkomen. Ik kan me herinneren dat er mensen achteraf zijn opgezocht door filmpjes op internet te plaatsen. Ik zie ‘rappers’ die zichzelf filmen terwijl ze zitten te blowen achter het stuur en vloggers die het schijt hebben aan de verkeersregels in hun supercars. Waarom mogen deze gasten gewoon doen waar ze zin in hebben terwijl ze zelf het bewijs op internet plaatsen?

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Gelukkig heeft hij Jade haar eerste rijles kado gedaan las ik in de krant (bndestem schaam jullie), maarja kan hij straks als hij zijn rijbewijs kwijt is of erger, mooi rond laten rijden door Jade….

  0
  0
 3. Kritische kijker zegt:

  En check ook even dit stukje mensen:

  https://youtu.be/F_asXFJcd6Y?t=524

  Is de ex-vriend van Jade, die een hele rijke papa heeft!

  Moet je de spanning zien tussen die twee! En Jade daarna als Gio weer in de auto zit, helemaal afgeleid, en met d’r haar spelen. Als een meisje dat doet, betekend dat ze zenuwachtig is 😉

  0
  0
 4. Dwaze Dwayne zegt:

  Ik mag het misschien niet zeggen maar doe het toch; ik hoop dat hij zichzelf kapot rijdt voordat een onschuldige het slachtoffer wordt van deze kkmongool!

  0
  0
 5. Arie Boosma zegt:

  Waar is de politie?
  Die stonden elders te flitsen natuurlijk op zon stukje waar je van 100 naar 80 gaat tijdens werkuren.

  De werkman kunnen ze wel beboeten en belazeren maar vloggend tuig geven ze carte blanche.

  Groeten kwaaie Arie!
  Peace and love!

  0
  0
 6. Pingback: Gaat het wel goed met Gio? - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.