Beelden: YouTuber Gio organiseert illegale straatrace

gio-illegaal-ferrari

Gio Latooy, bekend van deze villa en dit YouTube-kanaal, zit er warmpjes bij. De gevierde filmpjesmaker heeft naast een Porsche Cayenne Coupé sinds kort ook een Ferrari 458 Speciale op de oprit staan. Een Italiaans raspaardje die hij geregeld hoog in de toeren jaagt. Ook op de openbare weg.

In zijn vlog van 12 april maakt Gio samen met goede vriend en acteur Vincent Visser de Nederlandse wegen onveilig terwijl vriendin Jade alle strapatsen op camera vastlegt. Terwijl de 22-jarige knaap de V8 van zijn Ferrari flink laat brullen, rijdt compagnon Visser minstens zo hard mee in een Porsche 911 GT3. In een tunnel onder de rook van Rotterdam trekken ze de supercars dan ook even vol op en zien we de teller van Gio een hoogst illegale snelheid van tussen de 170 en 180 km/u aantikken. Mocht je daar geen 100 km/u?

Nu maar hopen dat de verkeerspolitie niet aan de vlogs van Gio begint….

Beelden hieronder:

[vplayer id=2435]

14 reacties op “Beelden: YouTuber Gio organiseert illegale straatrace

 1. Rollins zegt:

  Gio heeft last van de druk van het vloggen, zo wil het verhaal. Daar schijnen middelen mee gepaard te gaan. Anders: Gio, of hoe dat ding ook heet, zou een liefdesbaby van Gordon en Hugo de Jonge kunnen zijn. Of een pupil.

  0
  0
 2. Nick zegt:

  Hij heeft geluk dat volwassen mensen zijn vlogs niet kunnen kijken zonder hun eigen ingewanden uit te kotsen, dus ik denk dat deze illegale snelheden bij de politie onopgemerkt blijven.

  0
  0
 3. Pingback: In deze auto rijdt Arjen Lubach - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.