Brekend: YouTuber Gio sloopt eigen villa

gio-villa

YouTube-sensatie Gio Latooy, beter bekend als Gio van Jade, nam onlangs bezit van een enorme villa in Krimpen aan de Lek. Onder het mom ‘alles voor de views’ vliegen de hamers inmiddels al door het huis.

1,2 miljoen

De villa van Gio, waar hij naar verluidt 1,2 miljoen euro voor heeft neergelegd, telt 275 m2 aan woonoppervlak, beschikt over 5 slaapkamers, een prachtige neukjacuzzi en een garage voor zijn Ferrari 458 Speciale en Porsche Cayenne Coupé. Je zou gerust kunnen zeggen dat deze knaap van 22 jaar, afgezien van de afstand tussen zijn ogen, het al gemaakt heeft.

Terrorvlog

De poen om dit alles te bekostigen heeft hij in de loop der jaren bij elkaar gevlogd. Want in dit land kan dat. Dagelijks kijken duizenden bakvissen naar de strapatsen van deze jongeman, en ook in zijn laatste filmwerk is het weer raak. Op minuut 17:35 van deze vlog gooit hij even met wat hamergeweld door de villa, waarbij een ruit het moet ontgelden. Goed voorbeeld, Gio! Bah!

13 reacties op “Brekend: YouTuber Gio sloopt eigen villa

 1. Robbie zegt:

  En dan ook zo overdreven verrast reageren, tering wat een treurigheid allemaal zeg, triest echt diep diep triest….. Word er een beetje droevig van.

  0
  0
 2. Pootie Tang zegt:

  Gio verdient net zoveel geld als een gespecialiseerde neuroarts. Laat dat even op je inwerken en besef in wat voor land wij leven.

  0
  0
 3. Kritische kijker zegt:

  In diezelfde vlog geeft de heer Latooy aan, dat Jade Anna niet achter z’n geld aan zit, omdat ze zelf genoeg verdiend. Maar de vader van haar vorige levenspartner, is echt steenrijk…

  0
  0
 4. Pingback: VIDEO: Gio sloopt OPNIEUW eigen villa. Waar eindigt dit?! - Roddelpraat

 5. Pingback: Beelden: YouTuber Gio organiseert illegale straatrace - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.