Video: De Telegraaf stelt vragen die er toe doen

telegraaf

De krant van wakker Nederland. En impertinente journalistiekvragen.

Terwijl Limburg langzaam wordt teruggegeven aan de zee en er ondertussen al duizend landgenoten zijn geëvacueerd, staat De Telegraaf weer eens midden in de samenleving met vragen die er echt toe doen. “Zo, mevrouw, op vakantie?” Een zeer terechte vraag, want het is immers zomer en Limburg blijft toch een toeristische trekpleister.

39 reacties op “Video: De Telegraaf stelt vragen die er toe doen

 1. De jeugd heeft de toekomst zegt:

  De vraag stellen aan de hoofdredacteur van de Telegraaf of Peter R de Vries een sabbatical leave heeft zou vergelijkbaar zijn.

  4
  0
 2. Fred C. zegt:

  En dan raar vinden dat de (Nep)Journalisten uitgekotst worden in de gehele samenleving.De NOS ,Televaag,AD,Nu.nl en alle andere ,, Jounalisten>>die janken over iemand die een sticker van NOS -fake op de verslaggever zijn jasje doet,iemand anders die tegen een NOS vrachtwagen autobanden pist,om zo de walging van de NOS Nederlanse Omroep Propanda te weergeven,ook al denkt de NOS ambtenaartjes dat ze ware journalisten-waarheisstrijders zijn,…gelukkig is de NOS niet Charlie Hebdo waar de kansparels/verrijkerskliek 12 echte Journalisten/tekenaars neermaaiden in 2015.Het smerige linkse addergebroet is er op uit om alles kapot te maken met hun Woke flauwekul,in Nederland,gelukkig steeds meer mensen zien in dat de MSM media niet eerlijk is en leugens verspreiden,en ….oja deze week weer 600 prachtige D66/Groen Slinks /VVD kansparels aangemeld bij de COA,mooi verdienmodel van de Linkse ambtenarenkliek van de COA als iedere week tussen de 400 en 700 ingenieurs,tandartsen,slagers,en ander gespuis zich aanmelden,en de Ned.jongeren nog langer in de rij moeten wachten op een huurwoning-flatje.Ergste is dat de linkse VVD kliek-stemmers denken dat ze RECHTS hebben gestemd.

  19
  5
  • Ingewijd in politiek Den Haag zegt:

   Helemaal mee eens Fred! Dat partijen zoals de VVD en D66 nog steeds de bevolking voor de gek proberen te houden door te zeggen dat ze midden-rechts / rechts zijn hahah. Echt lachtwekkend gezien het gevoerde beleid van de laatste 12 jaar door Rutte en co….en de MSM hier maar in meegaan en de stemwijzertjes ook…..Het Nederlands volk zou eens minder Boer Zoekt Vrouw en Heel holland Bakt moeten kijken en zich wat meer moeten verdiepen in de grote beleidspunten en de politiek. Dan waren ze ook niet qua stemgedrag afhankelijk geweest van een fictief stemwijzertje.

   10
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.