Uit eerste hand

VI Radio en VI TV op voet van oorlog

Johan Derksen is maffiamaatje

De vijand van mijn vijand is mijn vriend (amicus meus, inimicus inimici mei) zei ooit een wijs man. Maar ik ken er nog eentje: een burgeroorlog bij de vijand is een machtig schouwspel. Glijdt zo uit de mouw op deze kille ochtend. De heren van Veronica Inside Radio spugen hun gal op de heren van Veronica Inside Televisie. En niet geheel toevallig is dat allemaal van Talpa. Dus we zetten onze klapstoelen neer, trekken een biertje open en gaan er eens rustig naar zitten kijken.

Nadat Johan Derksen het 538-evenement in Breda terecht met de grond gelijk maakte op televisie (“Ik vind het heel goed dat ze dat in Breda stopgezet hebben. Ik vond het werkelijk lachwekkend, ook dat Talpa erbij betrokken is”) ontstak die dikke lachzak van Wilfred op de radio in woede. Deze Niels is namelijk niet alleen sidekick van Genee, maar ook de interim zenderbaas van Talpa. In de ochtendshow gilde hij schuimbekkend: “Derksen zegt dat het een soort dekmantel is om gewoon een dance-event te organiseren, maar dat is gel*l. Derksen is gewoon een oude, zure, bejaarde kerel die, zoals hij zelf altijd zegt, de doelgroep niet is. Hij is zelf ook evenementenorganisator en zijn feestje kan niet doorgaan.”

Nu weten we van De Snor dat ie dit niet pikt en dus vrijdag zal reageren op deze aanval. We kunnen dus wel stellen dat er een burgeroorlog bij Talpa zit aan te komen. Verbindende factor in deze is natuurlijk Wilfred Genee die bij beide programma’s presenteert. Johan kan ook zijn bloed wel drinken, zeker na de ruzie van afgelopen zomer, dus het zal zeker vuurwerk worden. Wij zijn #teamjohan trouwens.

Nog geen reacties